שאלה

girl16

New member
שאלה

אני בת 16, ואני מתלבטת. אני חושבת שאני דו-מינית, ואני לא יודעת איך לוודא. שמעתי שבגיל ההתבגרות תמיד יש התלבטויות, אבל אני לא יודעת אם אצלי אולי זה יוצא דופן. אני אוהבת מאוד בנים, ואף מפנטזת עליהם, אבל לפעמים גם מפנטזת על בנות. אני מרגישה שאני מביטה מדי פעם על בנות באופן קצת שונה, לא אפלטוני, ואני לא יודעת איך להתייחס לזה. עוד לא היה לי חבר, כך שלא הייתה לי הזדמנות לברר לעצמי את ההרגשה כשיש חבר, ובנשיקה איתו. איך אני יכולה לדעת? יש בכלל דרך לקבוע בגיל הזה? אני רק רוצה להוסיף שאני לא מפחדת מהאפשרות שאני דו-מינית. להיפך, נראה לי שזה הופך את החיים ליותר מעניינים ומגוונים. האם אפשר להיות דו מינים מתוך בחירה? בבקשה, תעזרו לי.

דרור22

New member
זה לא יוצא דופן....

לפי מה שאומרים, להרבה בני נוער יש התלבטויות לגבי הזהות המינית שלהם.... מה שגורם לי בכל אופן להכחשה בקשר לזהות שלי... (אבל זה לא העיניין) אני חושב שאפשר להיות דו מינית מתוך בחירה כל עוד זו הבחירה שלך! שלך תמיד דרור22

MARMELAD

New member
דו מיניות מתוך בחירה

יש אנשים שהסקרנות שלהם לוקחת אותם לכל מיני מקומות. באופן עקרוני, נטייה מינית היא לא משהו שאפשר לבחור. אם את נמשכת לבנים - את נמשכת לבנים. אם את נמשכת לבנות - את נמשכת לבנות. אם גם וגם - גם וגם. אבל מה? זה בעצם לא אומר כלום. כי גם אם את סטרייטית, את יכולה בהחלט לשכב עם בנות. אין בזה שום דבר רע. השאלה היא רק אם את רוצה. בהרבה מקרים, במיוחד בגיל ההתבגרות, אנחנו מתנסים בכל מיני דברים - כדי ללמוד אם הם מתאימים לנו או לא. יכול להיות שהתנסות עם אישה תגלה לך שאת לסבית. יכול להיות שאותה ההתנסות תגלה לך שאת ממש לא. אי אפשר לדעת. בעיניי, הנסיון הזה יכול רק לעזור לך. למה? קודם כל, כי את רוצה אותו. שנית, בגלל שאם לא תנסי לא תדעי. ושלישית - כי בלי קשר לתוצאה של ההתנסות הזאת, החוויה תישאר איתך המשך כל החיים. זה לא עוד סטוץ או עוד קשר. זה משהו אחר. ובכל מקרה, סטרייטית, לסבית, או דו - שיהיה לך המון בהצלחה!

לירוי25

New member
מה לחוץ לך?

אחותי, את סך הכל בת 16! יש לך את כל החיים לפניך בכדי להחליט מה את רוצה ולמה את נמשכת!

Mar Jade

New member
סליחה????

זה בדיוק הגיל! זה אמנם לא אומר שצריכים לקום בגיל 16 ולהגיע להחלטה, אבל זה בדיוק הגיל להתחבט בזה, כי כל גיל מאוחר יותר הוא גיל מאוחר מדי!

לירוי25

New member
ממש לא אח שלי!

גיל להתחבטויות זה כל גיל! אני רק בגיל 17 ידעתי מה אני רוצה אבל בן הזוג שלי ידע רק בגיל 22, אז זה אומר שהוא יצא מאוחר מידי?

Tanty

New member
גם לי זה קורה

עד גיל 15 בכלל לא חשבתי על זה תמיד אהבתי בנים והיו לי כמה חברים והייתי מאוהבת. אבל לפני חצי שנה כשטסתי במטוס ראיתי בחורה מה זה חמודה ופשוט לא יכלתי ...היא הייתה כל כך חמודה ...כל הזמן הסתכלתי עליה וחשבתי איזה מוזרה אני ...אבל כשיצאתי מהמטוס כבר שכחתי מהר ולא התייחסתי ברצינות לזה. ולפני שבועיים הייתי בגדנ"ע ושם ראיתי ילדה אחד גם בת 16 ולא שהיא ממש יפה או משהו חמודה כזאת נראלי עם הייתי בן לא הייתי ממש שמה עליה לב אבל אני לא יודעת היא שיגעה לי ת´שכל ...אני פשוט ידעתי מרגע ראשון שראיתי אותה שאני התאהבתי בה אז הייתי שם 4 ימים וכבר ביומיים האחרונים אני כבר לא יכלתי לאכול כי היא ישבה קרוב ...אני פשוט השתגעתי אני לא יכלתי לא לראות אותה. ולאף בן לא הרגשתי משהו דומה. בזמן הרצאות לא יכלתי להתרכז כל הזמן חשבתי עליה...ונראה לי שהיא גם שמה לב עליי...אולי זה רק נראה לי אבל אין מה לעשות עכשיו אחרי שעברו שבועיים כבר לא ממש איכפת לי. אבל אני פשוט תמיד אזכור את ההרגשה הזאת שהייתה לי כשראיתי אותה וכשלא ראיתי אותה ואיך שכבר לא יכלתי לישון נורמלי ביום אחרון.ולמרות שאני לא אראה אותה אף פעם כנרא ...אני תמיד אזכור את 4 הימים העלו. יש עוד ילדה אחד למרות שיש לה חבר וכו´ היא מסתכלת עליי כך יישר בעיניים ואני מרגישה שזה אותו מבעט שאני הסתכלתי על ילדה הזאת שהתאהבתי בה ...ופשוט נחמד לדעת שאני לא היחידה כזאת וגם מצד שני נחמד שלא כולם כאלה. אני לא יודעת מה זה אומר אני מאוד אדישה לבנים...יכול להיות שפשוט נמאס לי מהשיגרה ואני רוצה קצת שינוי ...אבל מה שזה לא יהיה אני משום מה נהנת מזה

למעלה