שאלה-^^

taroboy

New member
שאלה-^^

האם ישנו כישוף להרחקה של אדם ממני? אם כן,אשמח לפירטו מי שיודע. (כן,יש לי ידע ונסיון במאגיה)

taroboy

New member
בהחלט

סביר להניח,שהוא הולך0אולי) לחנך אותי בשנה הבאה. האיש הזה פושע,אסור לו פשוט אסור לו!

RainBird

New member
תנסה תערובת של פלפל שחור, פפריקה חריפה, גופרית ומלח. תפזר על החפץ ותשים במקום שקרוב אליו.

RainBird

New member
לא לשכוח גם וויזואליזציה שליחת אנרגיה- ושאר ירקות.

RainBird

New member
נוסחא מהוודון המסורתי- היא נקראת hot foot powder ומשמשת באופן רגיל לסלק מצבים ואנשים לא רצויים מהחיים שלנו.

PurpleFilth

New member
אם כשמפזרים את האבקה על חפץ

של אדם - הוא יוצא לנו מהחיים, על מה מפזרים את האבקה כדי להרחיק מצבים?

RainBird

New member
בעיקרון כן, כי התערובת לא רק מסלקת, היא גם מטהר אנרגטי חזק.

RainBird

New member
למרות שיש תערובות יותר טובות לריפוי אם תרצי אחת, אני אתן מתכון נוסף.

הניה 1

New member
תערובת לריפוי

תודה לך אשמח מאוד לקבל תערובת לריפוי כי יש לי בעיה רפואית שמאוד קשה לריפוי אשמח לכל זערה בכל צורה ועוד פעם תודה

הניה 1

New member
תערובת לריפוי

תודה על תערובת הריפוי איך אני אמורה להשתמש בזה לערבב הכל יחד לשים על המקום המצריך ריפוי או כל דבר אחר למשל להגיד איזה לחש תודה וסליחה על כל כך הרבה שאלות

הניה 1

New member
תערובת לריפוי

אין לי ניסיון במאגיה אבל אני מקורבת לעולם הרוח יש לי מאסטר ברייקי אבל ממש לא שייך אולי רק מבחינת כיונון וריכוז הרצונות שלנו לפני יומיים נתת תערובת להרחיק גורם שלילי שזה כלל בין השאר גופרית איפה אפשר לקנות גופרית תודה

RainBird

New member
הלחשים לא עובדים והאבקות לא עובדות בלי ניסיון או לימוד מעמיק של המאגיה. אני ממליץ ללמוד ברצינות לפני שימוש בהם. גופרית ניתן לקנות בחנויות תבלינים ורפואה עממית.

למעלה