שאלה האם אפשר לשנות את שם הלהקה שלי ואם כן אז איך?
J JORDANKING2006 New member 28/7/06 #4 בטח שאפשר!!!! כנס ללהקה שלך, ליד זה שכתוב לך לעמוד הניהול שלי, יש עריכת פרטים, כנס ושנה שם את השם (זה בערך באמצע) למה אתם אומרים לו שלא?!?
בטח שאפשר!!!! כנס ללהקה שלך, ליד זה שכתוב לך לעמוד הניהול שלי, יש עריכת פרטים, כנס ושנה שם את השם (זה בערך באמצע) למה אתם אומרים לו שלא?!?
נ נבר מיינד New member 28/7/06 #5 כי אי אפשר! גם בעריכת פרטים זה פשוט לא מתקבל שלוחצים על שם הלהקה ....
פ פ ל ו ר י ס יי נ ט ה New member 28/7/06 #6 אי אפשר..../images/Emo222.gif ולכל אלה שאומרים שזה מעצבן... באמת ביננו, זה יותר אידיוטי ממעצבן לשנות את שם הלהקה לאחר שהתחילה כבר לפעול ולעשות דברים
אי אפשר..../images/Emo222.gif ולכל אלה שאומרים שזה מעצבן... באמת ביננו, זה יותר אידיוטי ממעצבן לשנות את שם הלהקה לאחר שהתחילה כבר לפעול ולעשות דברים
א אור1992 New member 28/7/06 #7 זה לא נכון חוץ מזה! אני בת ונמאס לי שכולם מתייחסים אלי כבן. אם אני חושבת שהשם שבחרתי בהתחלה טיפשי והוא היה סתמי ועכשיו אני חשבתי על משהו יותר טוב.. אז מה?
זה לא נכון חוץ מזה! אני בת ונמאס לי שכולם מתייחסים אלי כבן. אם אני חושבת שהשם שבחרתי בהתחלה טיפשי והוא היה סתמי ועכשיו אני חשבתי על משהו יותר טוב.. אז מה?
H Harel Israel New member 28/7/06 #8 ת'אמת גם אם אני ישנה לא שווה לי ללהקה שלי קוראים Hip-Hop style וגם ככה קוראים לאלבום הראשון אז יהיה מוזר לשנות
ת'אמת גם אם אני ישנה לא שווה לי ללהקה שלי קוראים Hip-Hop style וגם ככה קוראים לאלבום הראשון אז יהיה מוזר לשנות