שאלה..

nog16

New member
שאלה..

אני ניגשת מחר לתיאוריה.. ואתמול בעיקרון סיימתי לעבור על החומר, והיום אני מתרגלת. לאחר שתירגלתי המון שאלות של כל נושא בנפרד, התחלתי לעשות דוגמאות של מבחנים. בינתיים עשיתי 5, והתוצאות הן: 28/30, 30/30, 28/30, 26/30, 28/30. האם אתם חושבים שזה אומר שאני מספיק מוכנה כדי לעבור מחר תיאוריה? עוד כמה מבחנים נראה לכם כדאי לי לעשות היום, לפני שאני נגשת?

lsd600

New member
לא מספיק!!!

תחשבי על זה ככה: עשית סה"כ 10 טעויות. תחשבי שכל השאלות שטעית יהיו לך בתאוריה. תעברי? לא. את חייבת להגיע למצב שאת שולטת פרפקט בכל התמרורים ובכל החוקים שצריך, בלי אפילו טעות אחת!!! רק אז תגשי! לא לעשות שטויות. זה בשבילך! את יכולה לשבת על החומר היום ולכסות על הצדדים החלשים שלך ורק אז תגשי... אבל לדעתי- כדאי אפילו לדחות בשבוע מאשר להיכשל...

0מי בורק0

New member
הבןו אדם צודק~~

לא ניגשים לפני שיודעים 30 תשובות פיקקסס בלי טעות טוב יאלה את מי אני ישכנע.? אני את השתי תאוריות עברתי כמו מלך.. למה? למדתי!

100vardit

New member
חחחח...בגלל שהוא יצא מלך-הוא

בטח קיבל בונוס-תיאוריה נוספת...

100vardit

New member
אופס-לא קראתי עד הסוף..

לא ידעתי שיש תיאוריה אחרת לאופנוע.טוב לדעת.

מתן1002

New member
הגזמת

באמת כול המבחנים בלי טעות אחת.. תקשיבי לי רגע, כמו שאמרו לך כבר תחזרי היום על הנקודות החלשות שלך תחרשי את החומר ואם את מרגישה שאת מוכנה מספיק .. פשוט תיגשי ותקווי לטוב..

תלוי על איזה מבחנים נפלת..

עשיתי עשרות מבחנים ויש כאלה שממש קלים ויש כאלה שממש קשים.. תנסי לגמור את החוברת של המבחנים אם את נכשלת בפחות מ3 מבחנים אני מציע לך לגשת..

popapipu

New member
זה ממש נכון וממש מעצבן

למזלי הרב ובהשגחה פרטית נפלתי על תיאוריה שהצלחתי להתמודד איתה. אבל כשתרגלתי היו מבחנים שהצלחתי כמעט הכל, והיו מבחנים שנכשלתי ב9 שאלות!!!

2 Mיכל

New member
אחרי שתסיימי את כל החוברת של

המבחנים תפתרי אותה שוב. אם יש לך זמן, מומלץ גם לפתור מחדש את חוברת התרגול על כל נושא. תחשבי על זה ככה - ביום את יכולה לחזור על כל החומר. אם תדחי את המבחן ביום ותתכונני ברצינות תצליחי. אם תיכשלי היום גם תהיי בבאסה וגם תצטרכי להתכונן מחדש לעוד שבוע.

2 Mיכל

New member
אני קיבלתי שתי חוברות בערכת

נהיגה נכונה של איתמר עזרי הדרכה בע"מ.

מימוזה21

New member
יש שני סוגים של חוברות:

1.שמקבלים מהמורה לנהיגה 2.שקונים מחנויות הספרים.

nog16

New member
הבעיה שלי היא..

שאני עושה תיאוריה ברחובות, ויש פה את זה רק פעם בשבוע, כל יום רביעי. ובימי רביעי בשבועיים הקרובים יוצא שאני בבית, ולא יכולה לגשת, לכן כלכך דחוף לי לעשות מחר.. (ומאחרי השבועיים הקרובים אני מתחילה קורס פסיכומטרי, ואז בכלל לא יהיה לי זמן ללמוד לתיאוריה..) אני בינתיים ממשיכה לתרגל, ותודה לכולם על היחס ועל העצות!

2 Mיכל

New member
תיאוריה זה להתכונן יום, מקסימום יום

וחצי. זה לא באמת מפריע לפסיכומטרי (וגם אני התחלתי קורס. אני יודעת שיש מלא שיעורי בית, אבל אפשר להפסיק ליום אחד). לגשת מחר אומר או ללמוד הרבה הערב ולא לישון הרבה או להסתכן ואולי לשלם סתם 120 ש"ח, או כמה שזה עולה.

למעלה