שאלה..

מימוזה21

New member
אז תסעי לת"א או לב"ש

ותעשי שם את התאוריה. חבל לגשת במהירות לתאוריה ובזריזות.אבל כל עוד את יושעת טוב אז תגשי בהצלחה ותחשבי שאם עכשיו תלמדי נהיגה איך זה ישפיע על הפסיכומטרי.

talush2005

New member
ת"א זה גם רק ימי רביעי...זה גם

הייתה הבעיה שלי.למדתי הרבה לתיאוריה הרבהי ותר מיום וחצי ויום לפני המבחן לא הרגשתי הכי מוכנה והיו לי מבחנים שהיה לי גם רק 17 מתוך 30 נכונות וחלק 20 מתוך 30 נכונות וחלק 22 זה ממש תלוי ולא הרגשתי הכי מוכנה בעולם בגלל זה,עברתי על כל הדברים שהייתי חלשה בהם ולמדתי מטעויות עברתי על כל הספר מהתחלה על הדברים שפחות זכרתי ולמרות הכל נגשתי כי זה לחכות שבוע ועברתי בסוף ! :) זהנ ורא תלוי על איזה מבחנים את נופלת מבחנים עם הרבה מנוע וכל מה שקשור לחלקי הרכב זה קשה(לפחות לי) ולכן יש הרבה טעויות , אני הייתי מנסה לגשת חבל ללמוד עוד שבוע! אני הכי מאושרת בעולם שנגשתי יכ לא הייתי מסוגלת ללמוד עוד שבוע סתם ובסוף ראיתי שלא היה לי מה להפסיד. בכל מקרה לא נראה לי שאפשר להגיע למצב של 0 טעויות בכל המבחנים-גם לא צריך! יכול להיות שגם מחר תעברי או לא תעביר ויכול להיות אותו דבר גם בעוד שבוע זה גם מזל וליפול על טופס טוב. בהצלחה בכל מקרה

מימוזה21

New member
תעברי שוב על הספר

תעשי את המבחנים שם ובמה שאת הכי חלשה פשוט תעברי ותקראי עוד פעם עד שתביני ורק שאת בטוחה שאת יודעת ומבינה תיגשי לתאוריה עצמה. בהצלחה

nog16

New member
עברתי תתאוריה!!! ../images/Emo13.gif

בסוף ניגשתי היום לתיאוריה ברחובות, ועברתי! נפלתי על תיאוריה ממש קלה.. היתה רק שאלה אחת שלא הייתי בטוחה בה לגמרי, כל השאר ידעתי בוודאות. אז תודה לכולם על העיצות..., הייתי ממש בלחץ האמת לפני התיאוריה.. ואני ממש ממש שמחה שזה מאחורי..

nog16

New member
יש עוד זמן...

אני רק בשיעור 6 עכשיו. וכע, אני יודעת שאני לחוצה בטירוף לפני שאני אעשה תיאוריה..

למעלה