שאלה:)

gal love sims

New member
שאלה:)

קבעתי עם חברה שלי ביום ראשון ללכת ללונה פארק ביום חמישי...אמא שלי מסיעה לשם ובחזרה כי אמא שלה עובדת עד 6 והיא לא יכולה להחזיר כי היא תהיה עייפה:\...בקיצור פעם קבענו ללכת ביחד ביום האצמעות למשהו אחר ולא היה לה כוח ללכת אז היא אמרה לי יום לפני שהיא לא באה וגם לשם אמא שלי היתה צריכה להסיע כי להורים שלה לא היה כוח!!אז בקיצור אתמול היא התקשרה אלי ואמרה לי שהכירה חברה חדשה והיא רוצה שהיא תבוא איתנו ואני בכלל לא מכירה את חברה שלה!!בקיצור היא אומרת שזה לא צריך להפריע לי כי חברה שלה תהיה רק איתה ולא איתי!!ואני בכלל מסיע אותם!!בשביל שיהיו רק שתיהן יחד???אז אמרתי לה שאני לא רוצה שחברה שלה תבוא והיא ברב חוצפתה כעסה אליי!!עכשיו אני גם לא רוצה שהיא תבוא(חברה שלי) ולמרות שהיא הבריזה לי כבר פעם לא נעים לי להגיד לה..מה לעשות ואיך??להגיד לה שלא תבוא או שלא??תודה מראש!!וד"א שכחתי בכל להציג את עצמי חח..אני ענבל בת 13...ביי!!

mirit111

New member
ברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo140.gif

בס"ד לגבי הבעיה עצמה אני לא ממש יודעת... תהני !!

sh53

New member
../images/Emo45.gif

איזו חברה מגעילה ונצלנית
לגבי ההורים שלא מסיעים - יכול להיות שזה בא ממנה והיא לא מתאמצת מספיק ויכול להיות שאלה הורים שלא כל כך משקיעים ואיכפת להם, אבל לגבי החברה "חברה שלה תהיה רק איתה ולא איתי!". היא לא הציעה לך שתהיו שלישיה וכך תכירי עוד חברה, אלא שהן תהיינה יחד ומה את? את עציץ? גלגל חמישי? מה לעשות בקשר לחברה? לדבר איתה, לא בכעס, אלא להסביר לה את הדברים ואת ההרגשה שלך. לא לברוח ולהעלם בלי לתת סיבה, אלא להתמודד עם הדברים כמו אשה גדולה. מה יהיה אח"כ זה תלוי בחברה. אם יש לה שכל, אז היא תבין שהיא טעתה. אם המטרה שלה לנצל והיא רואה שהיא לא יכולה לנצל אותך, אז מצויין את לא צריכה חברה שרק רוצה לנצל אותך.

Netta79

New member
אמממ....

זה באמת לא יפה שהיא אמרה שהן תהיינה ביחד ולכן זה לא צריך להפריע לך הרי זה בדיוק מה שיכול להפריע שתרגישי בצד ולכן ... את יכולה להגיד לה שאת רוצה להכיר את החברה הזו ולהתחבר אליה גם כן את בטח יודעת מי היא , את מכירה אותה ויודעת מה יקרה אם תלכנה שלושתיכן תחשבי פעמיים ואיך להגיד לה את זה זו ממש לא בעיה אתן באותו בית ספר ? באותה כיתה ?

למעלה