וואלה? איך היה? ולמה את ליין?
ה הגר26 New member 26/7/06 #39 היה סבבי ואני אוף ליין כי אני לא מצליחה להתחבר. האנשים הקטנים מסתובבים אחד מול השני שעות, וכלום לא קורה. חוץ מזה שאני תיכף אלך לראות סרט. יש לי רק משהו אחד להגיד...... ג'קו אייזנברג!!!!! אתה מלך העולם!!!!!!!
היה סבבי ואני אוף ליין כי אני לא מצליחה להתחבר. האנשים הקטנים מסתובבים אחד מול השני שעות, וכלום לא קורה. חוץ מזה שאני תיכף אלך לראות סרט. יש לי רק משהו אחד להגיד...... ג'קו אייזנברג!!!!! אתה מלך העולם!!!!!!!
I Ice machinE New member 26/7/06 #40 שוב פעם את והכוכב נופל שלך ../images/Emo3.gif ד"א לא הצלחתי להפעיל את הלינק ששלחת לי זה אומר לי שזה 0K, מה גם שנזכרתי שין לי סאונד על המחשב כי הלכו לי הרמקולים.
שוב פעם את והכוכב נופל שלך ../images/Emo3.gif ד"א לא הצלחתי להפעיל את הלינק ששלחת לי זה אומר לי שזה 0K, מה גם שנזכרתי שין לי סאונד על המחשב כי הלכו לי הרמקולים.
ה הגר26 New member 26/7/06 #41 זה גם מה שקרה לך פעם שעברה מצטערת מותק, זה לא נראה לי אני אשמה (ני ני ני ני ני) קנה רמקולים. עוד 4 דקות יש מכירה...
זה גם מה שקרה לך פעם שעברה מצטערת מותק, זה לא נראה לי אני אשמה (ני ני ני ני ני) קנה רמקולים. עוד 4 דקות יש מכירה...
I Ice machinE New member 26/7/06 #42 לא יכול להיות שזה אני אשם ../images/Emo10.gif זה האתר אשם! נסי לשנות את שם הקובץ שיהיה בלי סוגריים בכלל. זה נראה לי הבעיה מה פתאום! עוד 4 דקות יש מכירה של מצלמה
לא יכול להיות שזה אני אשם ../images/Emo10.gif זה האתר אשם! נסי לשנות את שם הקובץ שיהיה בלי סוגריים בכלל. זה נראה לי הבעיה מה פתאום! עוד 4 דקות יש מכירה של מצלמה
ה הגר26 New member 26/7/06 #43 אוחחחח!!!! שוב להעלות את זה?!?!!? האתר הזה יירק עליי בסוף. טוב, נו. in it's way