שאלה......

זהר25

New member
שאלה......

ההופעה תועבר בשידור חיי באחד מערוצי הרדיו?.

super girl 15

New member
אממ.. על הרדיו אני לא יודעת...

אבל אם כבר שידור חי אז יש ת'חצי שעה ראשונה בפאלפון דור שלישי..

Ice machinE

New member
אני בספק אם זה יקרה

וגם אם כן, היא תהיה באיכות מזוויעה כמו ההופעה של רוג'ר ווטרס.

זהר25

New member
למה בספק?.......

אין בכלל סיכוי שזה יועבר ברדיו?כי עד עכשיו ההופעות שהיו הועברו בשידור חיי מהרדיו,אני פשוט מבררת בישבל חבר טוב שלי שיש לו כרטיס להופעה והוא פשוט ניקרא למילואים והוא לא יוכל להגיע להופעה,אז הוא רוצה לפחות לישמוע את את ההופעה.

Ice machinE

New member
למה בספק?

כי אנחנו מדינה "מיוחדת" ושידור הופעה שלמה ברדיו היא כאילו להגיד "דפקתי את המערכת, זין אני משלם 380 שקל לכרטיס כשאני יכול לשמוע את כל ההופעה בחינם ברדיו" לכן אני בספק אם ישדרו במלואה את "ההופעה של הקיץ" כמו שמגדירים אותה. אולי ישדרו קטע ממנה, אבל אני בספק אם זה יהיה את כולה.

dogster

New member
דווקא יכול להיות שישדרו את כולה

כמו ההופעה של ה BEP ושל רוג'ר ווטרס, שתיהם אם אני זוכר נכון שודרו מההתחלה עד הסוף. הבנתי גם שפלאפון תשדר את חצי השעה הראשונה בחינם, שיבדוק אולי בשביל לראות/לשמוע את ההמשך צריך לשלם כמה שקלים...

זהר25

New member
אני ממש מקווה......

אבל אני לא יודעת אם יהיה לו זמן לשבת עם הפלאפון בזמן לחימה..... אבל לא ניראה לי הגיוני שפיפטי סנט וווטרס והבלק אייד כן שודרו ,כול ההופעה ודפש מוד לא. ממש כואב לי עליו כי הוא ואני קנינו את הכרטיסים ביום הריאשון והוא אף לא ראה אותם והוא כול כך חיכה לזה אז.....אני מקווה שלפחות הוא יוכל להאזין לזה ,להקליט.

super girl 15

New member
אממ.. בפלאפון... יהיה את החצי שעה..

הראשונה... אבל לא בחינם!!
תמיד שפםירסמו את הקמפיין הזה.. בטלויזיה... בעיתונים... בפוסטר הענק שתלוי על כל אורך בית פלאפון בגבעתיים.. ש.. זה כרוך בתשלום..
(יש כאלה שקוראים את את האותיות הקטנות קטנטנות והבלתי נראות בכל מקום..
)

LadyHether

New member
היי... חדשה פה...

נראה נחמד הפורום פה...לא ידעתי שישדרו חלק מההופעה בפלאפון... נו טוב, זה מעודד בהתחשב בעובדה שאני אהיה הבנאדם היחיד בארץ שלא יהיה שם

super girl 15

New member
היי ../images/Emo24.gif ברוכה הבאה!!!

(והחצי שעה של ההופעה... פלאפון דור שלישי וכרוך בתשלום..)
תהני לך...

ו א נ ס ה

New member
ישדרו בדור השלישי.

זה אומר שאם תחסכי שלושה דורות שלמים תוכלי לשלם בעבור חצי שעה של הופעה.

זהר25

New member
אוקיי ביררתי....../images/Emo4.gif ושאלה.......

ביררתי עם גלי צ'הל והתשובה היא לא! חד משמעי וזה דפש מוד עצמם וההנהלה שלהם הם לא מתירים לאף תחנת שידור להעביר את ההופעה. אז בישבל חבר שלי שבוכה עכשיו כי הוא בצפון ולא יגיע להופעה, יהיה סיכוי שההופעה תגיע לאחת מיתוכנות ההורדה? כמו שהרבה הופעות מהסיבוב הנוכחי היגעו לשם.

הגר26

New member
אפשר יהיה במקום לקנות את הדיסק

של ההופעה הספציפית הזו ואחרי חודש בערך מקבלים אותה בדואר הביתה. ככה הם עושים עם כל 50 ההופעות האחרונות שלהם. אז תמיד תוכלי לרשום את הפרטים שלו ולשלם עבורו או שהוא ייתן לך כסף וזה יגיע אליו

למעלה