שאלה עדיין נשארו כרטיסים למופע? תודה
A aviGODFATHER New member 23/7/06 #5 בואו נפתח דיון על זה חחחח דווקא אני לא מת על השיר הזה... הוא הכי חלש באולטרה לדעתי (חוץ מג'וניור פיינקילר)
בואו נפתח דיון על זה חחחח דווקא אני לא מת על השיר הזה... הוא הכי חלש באולטרה לדעתי (חוץ מג'וניור פיינקילר)
ה הגר26 New member 23/7/06 #6 זה אחד השירים הכי טובים באולטרה בפרט ושל דפש מוד באופן כללי!!!! אני בשוק שאמרת את זה עכשיו... פשוט שיר אדיר!
זה אחד השירים הכי טובים באולטרה בפרט ושל דפש מוד באופן כללי!!!! אני בשוק שאמרת את זה עכשיו... פשוט שיר אדיר!
A aviGODFATHER New member 23/7/06 #7 על טעם ועל ריח... לא שאני אומר שזה שיר גרוע אבל יש הרבה יותר טובים ממנו...
A AlterNova New member 24/7/06 #9 זה דווקא שיר ממש מגניב אני לא יודעת אם שמתם לב אבל יש שם קטע נחמד,הרי הוא חוזר שוב על הבית הראשון- ושר I HAVE ALL THE TIME IN THE WORLD אבל ברקע יש מין צליל צורמני כזה של כינורות עולים...כמו בסרט מתח....זה מדגיש את האבסורד שגם ככה יש במילים.
זה דווקא שיר ממש מגניב אני לא יודעת אם שמתם לב אבל יש שם קטע נחמד,הרי הוא חוזר שוב על הבית הראשון- ושר I HAVE ALL THE TIME IN THE WORLD אבל ברקע יש מין צליל צורמני כזה של כינורות עולים...כמו בסרט מתח....זה מדגיש את האבסורד שגם ככה יש במילים.
ו ו א נ ס ה New member 24/7/06 #10 לי לקח זמן להתרגל לשיר הזה בהתחלה לא אהבתי אותו בכלל, אחכ' רק קצת... היום אני מאוד אוהבת את השיר. במיוחד את המלודיה.
לי לקח זמן להתרגל לשיר הזה בהתחלה לא אהבתי אותו בכלל, אחכ' רק קצת... היום אני מאוד אוהבת את השיר. במיוחד את המלודיה.
פ פאנתי חסיד New member 24/7/06 #12 ../images/Emo45.gif כמוני כמוך אהבתי את אווירת השטות שהקליפ נותן לשיר