שאלה

nog16

New member
שאלה

אם אין לי כרגע מגבלות כספיות... כמה שיעורים אתם ממליצים לקחת כל שבוע? התחלתי שבוע שעבר, ואני בינתיים לוקחת משהו כמו 2-3 שיעורים בשבוע, ואני לא יודעת אם כדאי לי להגביר את הקצב, או לא.. מה אתם חושבים?

edlyn

New member
מממ זה תלוי

אם את לחוצה כזה ויש לך משהו מסויים שגורם לך להזיז קצת יותר את העניינים עם הלמידה, כמו... גיוס למשל? ואם אין לך שומדבר תלמדי בקצב שלך בלי לחץ... אני למשל מריצה שיעורים כי אני רוצה להוציא רישיון עד ספטמבר - אוקטובר. 2-3 שיעורים בשבוע זה סביר לגמרי וזה בסדר. ואם אין מגבלות כמו שאמרת אפשר כל יום שיעור, אפשר לעשות שיעורים כפולים. חפרתי

Superdror

New member
לא תמיד זה מומלץ לקחת "המון"

שיעורים בפרק זמן קצר, יש אנשים שצריכים גם מעט זמן בכדי "לספוג" את הנלמד. מצד שני, לא בטוח גם שהמורה יוכל לעמוד ביותר מ-2/3 שיעורים בשבוע, זה תלוי במספר התלמידים שלו. את יכולה להיוועץ עם המורה בנושא, לשאול אותו אם הוא חושב שיש מקום לקחת יותר שיעורים בשבוע ואם זה אפשרי בכלל.

nog16

New member
המורה די עמוס, אבל..

זה די תלוי בי.. אם אני אתאם מראש, אני יכולה לקבוע יותר שיעורים בשבוע. ועוד משו.. אתם חושבים ששיעורים כפולים יותר אפקטיביים משני שיעורים בנפרד או פחות? מה דעתכם בנושא? אין לי גיוס בזמן הקרוב, אבל באוקטובר אני עושה פסיכומטרי, אז אני מניחה שבכל מקרה אני לא אגש לטסט לפני נובמבר..

aviGODFATHER

New member
לדעתי...

אם יש לך זמן וכסף אין סיבה שלא תריצי את זה ותוציאי רישיון כמה שיותר מהר. אמרו לך למעלה שזה לא כ"כ אפקטיבי וש"צריך לספוג" את מה שלמדת. אני אישית לא חושב ככה... נהיגה זה מעט לימוד והמון תרגול, וככל שהתרגול נעשה בתדירות יותר גבוהה זה יותר טוב (לדעתי).

samata

New member
זה שצריך המון תרגול

זה ברור. אבל לא כל אחד קולט את החומר בצורה מהירה - ולכן לא לכל אחד מתאים להריץ שיעורים. אין מה לעשות וכל האנשים לא נולדו זהים, ולכן יש כאלה שצריכים לקחת את זה לאט יותר ויש כאלה שיכולים להריץ שיעורים. בשורה התחתונה, דרור צודק.

popapipu

New member
אני גם חושבת שלהריץ זה טיפשי

אני אישית מתגייסת עוד מעט אז אני רוצה להריץ, אבל כמו שאמרו לפניי- אם אין לך למה למהר אז עזבי אותך, אין קטע סתם לרוץ. 2 שיעורים בשבוע זה אחלה ממש. בקשר לשיעורים כפולים זה ממש תלוי בהרגשה שלך. אני למשל מרגישה שהשיעורים מסתיימים מהר מדי, אבל חברה שלי אומרת שאחרי חצי שעה שיעור היא כבר רוצה לסיים... הכל לפי הרגשה פנימית! מה, אתם חושבים שזה אפשרי לבקש מהמורה לעשות לי יותר שיעורים? כי הוא קובע לי פעמיים בשבוע וזה לא מספיק לי...

nog16

New member
אצל המורה שלי

כל אחד קובע בערך כמה שיעורים שהוא רוצה, כל עוד יש למורה מקומות פנויים.. אני מכירה גם כאלה שלוקחים כל יום שיעור, אבל זה נראה לי קצת מוגזם.. תודה לכולם על התגובות.. נראה לי אני אוותר על שיעורים כפולים, ואם יהיה לי זמן אני אעלה תתדירות לאולי 4 שיעורים בשבוע, אבל יותר מזה לא חושבת...

2 שיעורים בשבוע זה קצת!

כך אני חושב, לדעתי 4-5 שיעורים בשבוע זה מצוין! וכמו שכבר כתבו פה, שיעורים כפולים, זה הרגשה פנימית.

lsd600

New member
תלוי.....

א. יש לך זמן לזה. ב. יש לך כסף לזה. ג. עוד כמה זמן יומולדת 17? (או שהייתה..) ד. יש לך כוח לעשות הרבה שיעורים בשבוע... אפשר לסגור את ה- 5 שיעורים... רק את מחליטה...

למעלה