שאלה.....

slovak

New member
שאלה.....

מאיזה דיסק הכי נהנתם ועדיין נהנים. שישאר נוסטלגיה בשבילכם. לדעתי האנפלגד של נירוונה חזק. ו-אופספרינג החדש conspiracy of one

Sham 69

New member
OFFSPRING

כל הדיסקים.. חוץ מהאחרון.. conspiracy of one שפשוט..מסריח בטירוף.. ולא יודע.. זה אולי בגלל שאני שומע אותם מגיל ממש צעיר.. והם פשוט.. טובים.. וכל האלבומים של איפה הילד.. שבכלל.. ישארו נוסטלגיה בשבילי..מהרבה סיבות

yoni162

New member
Passion & Warfare

אני יכול פשוט לשמוע את כולו עד הסוף, ואז עוד פעם, ועוד פעם...

yoni162

New member
שיר 5 בעיקר

די משעמם...וזהו בעצם בעצם גם על שיר 4 אני גם לא כל כך משתגע אבל הוא נחמד

Chrome-Boy

New member
מההה..

שיר 4 הא אחד השירים הדולים שלו...אולי לא מבחינת טכניקה אבל אחי... הפיל שם עצום!! שיר 5 גם מצויין ומקורי (נדמה לי שהוא מנגן שם על בנג´ו ויש אווירה סקוטית לשיר) אבל כל אחד זכאי לדעה משלו... נ.ב איזה שירים אהובם עליך בדיסק?

ram liran

New member
king crimson - larks

ללא ספק ה-דיסק שלי בחודשים האחרונים. פשוט דיסק מ-ד-ה-י-ם. Ram-bo

גילדורי

New member
ווי, יש המון

נתחיל: led zeppelin 5 king crimson- in the court of crimson king jimi hendrix- south saturn delta, woodstock, experience hendrix nirvana- bleach, nevermind metallica- and justice for all, reload saian supa cru dire staits- money for nothing RHCP -הכל ברי סחרוף-כל הדיסקים ערן צור- האוסף החדש, פרח שחור סאבוי סאקרס- הכל קוקו בלוף ואוסף נענע האחרון

adiels

New member
יש הרבה......בוא נראה

אני אנסה לקצר Passion&Warfare Allien Love Sicrets-Steve Vai Yengwie Mamlmsteen - Collection Metallica-And Justice For All, Ride The Lightening ויש עוד המון.......

mocko

New member
קדחת ה passion & warfare ??

קשה לי לשמוע את אותו דיסק לאורך שנים . את הדיסק של ואי , שהוא באמת טוב , שמעתי שנה או שנתיים ( בקסטה , אז עוד לא היו דסקים בארץ ) . לא מזמן קניתי בדיסק ומה להגיד לכם , לא מצליח לשמוע אותו עד הסוף .... אבל זה קורה לי עם כל הדסקים שאהבתי מזמן . אוהב לחדש כל הזמן , מה לעשות
בין הדינוזאורים היחידים ששורדים אצלי במשך השנים : Rush - exit stage left , אלבום ההופעה החיה , לא מספיק מדברים על הקנדים המופלאים האלה פה . Ingwie Malmsteen - Trilogy ( כן , שיתעצבן על זה שלא הוספתי את ה J ) Genesis - Selling England by the pound ( מישהו דיבר על "רוק מתקדם" ?? ) Michael Hedges - Aerial Boundries ( אחד המוזיקאים המוכשרים שדרכו על הכדור , אבן דרך בתולדות הגיטרה האקוסטית ) Vinnie Moore - Time Odyssey רמי פורטיס - סיפורים מהקופסא

למעלה