שאלה.. מת'יו רוס הוא מה-4400? אני לא זוכר
K kisis New member 17/7/06 #2 ../images/Emo58.gif כנס בכל אופן הוא כבר מת, מפרק 6 איזבל הרגה אותו ! אז אין טעם בו בכלל הוא היה עוזר של שון מין מחליף של גורד'ן שגם הרגו אותו ביי מקווה שעזרתי לך
../images/Emo58.gif כנס בכל אופן הוא כבר מת, מפרק 6 איזבל הרגה אותו ! אז אין טעם בו בכלל הוא היה עוזר של שון מין מחליף של גורד'ן שגם הרגו אותו ביי מקווה שעזרתי לך
M Mobisss New member 17/7/06 #3 ../images/Emo58.gif מה פתאום! ג'ורדן עדיין מאוד חי! כמו שהראו בסוף עונה שנייה, והזכירו אותו באחד הפרקים בעונה הזו.
../images/Emo58.gif מה פתאום! ג'ורדן עדיין מאוד חי! כמו שהראו בסוף עונה שנייה, והזכירו אותו באחד הפרקים בעונה הזו.
K kisis New member 17/7/06 #4 ../images/Emo58.gifכנס Mobisss בסדר אולי גורד'ן חי כי הראו אותו בסיום העונה השנייה עם זקן ,מסתכל לעבר השמים אבל לבנתיים הוא בגדר תעלומה ולכן הוא מת .
../images/Emo58.gifכנס Mobisss בסדר אולי גורד'ן חי כי הראו אותו בסיום העונה השנייה עם זקן ,מסתכל לעבר השמים אבל לבנתיים הוא בגדר תעלומה ולכן הוא מת .
A adoy New member 18/7/06 #7 בכלל לא הבנתם את השאלה שלי אני אנסח אותה יותר טוב. מת'יו רוס הוא 4400 יש לו כוחות כמו למאיה ושון או שהוא סתם איש רגיל?
בכלל לא הבנתם את השאלה שלי אני אנסח אותה יותר טוב. מת'יו רוס הוא 4400 יש לו כוחות כמו למאיה ושון או שהוא סתם איש רגיל?
L liraz z New member 18/7/06 #8 טוב כנס התשובה הסופית ../images/Emo58.gif אין לו כוחות,לא מרפא לא מחשמל ,ולא קורא מחשבות ! הוא בכלל לא אחד מ-4400 הוא צץ פתאום בעונה השנייה וזהו מקווה שהפעם התשובות ברורות לך !!
טוב כנס התשובה הסופית ../images/Emo58.gif אין לו כוחות,לא מרפא לא מחשמל ,ולא קורא מחשבות ! הוא בכלל לא אחד מ-4400 הוא צץ פתאום בעונה השנייה וזהו מקווה שהפעם התשובות ברורות לך !!