שאלה...

Witchcrafts

New member
כן, אבל אני מתלבטת בנוגע למשהו.

כפי ששמתם לב, השורה שהיתה בפורום הוסרה לפני מספר ימים. כעת, ההתלבטות שלי היא איך לנסח בדיוק את המשפט שקשור לפרק האחרון, כדי שהוא יהיה קצר וממצה. או שאולי בכלל עדיף לתת קישור בראש הפורום למאמר שיסביר זאת ויכלול את הגרסאות השגויות אשר קיימות. הצעות? דעות? הערות? הארות?

B o N u s

New member
פשוט לרשום. אין לגולשים כוח להיכנס לקישור

ואגב, אם אפשר בכתב גדול לפחות מילה אחת או שניים כמו "הסוף האמיתי של המומינים" בגדול והשאר "הוא ממש לא עניין עם סנופקין. מה שקרה זה ששם החבר'ה [ללא סנופקין] יצאו להביא תרופה לדודה של מומינאבא - ג'ני עם מכונת הזמן לממלכת הזהב".. אומנם יצא ארוך אבל אפשר בצד במקום למעלה. =.=

GaLuSh 11

New member
ניראה לי שעדיף למעלה

"הסוף האמיתי של המומינים הוא פרק 104 - ממלכת הזהב(או מה שזה לא היה?)"? או שאממ אולי למעלה קצר כזה ובצד עם פירוט? XD

Witchcrafts

New member
נצל"ש - מה דעתכם? (-:

"כל מה שרציתם לדעת על הפרק האחרון!" - מאמר חדש מאת 'הפורום המיואש'. ממש השתדלתי שלא לחפור בו. השורה שתתווסף אל ראש הפורום תכיל גם קישור למאמר הזה. יש לכם רעיונות איך לשדרג את המאמר? תרגישו חופשי להעיר ולהאיר על כל פרט. דבר נוסף, בנוגע להתלבטות הקודמת על הניסוח לשורה. אני חושבת שאלך על הניסוח הבא: "לא היה ולא נברא מעולם פרק שבו סנופקין מתעורר מחלום בפרק האחרון - "ממלכת הזהב". כל הפרטים כאן." שוב, תרגישו חופשי להציע, להעיר, להאיר וכד'.

למעלה