שאלה

orale12345

New member
שאלה

מה היה הרגע בו הבנתם שאתם עברתם את רמת האובססיה הרגליה כלפי ורוניקה מארס? אצלי זה היה לפני שבוע הייתי בקניות אם אמא שלי -היא רצתה לקנות בגדים- וכמעט כל בגד שאהבתי היה או בצבע ירוק או בורוד ואז אמא שלי שאלה מה פתאום אני כל כך אוהבת ירוק פתאום ועניתי זה בגלל הצפייה המרובה בורוניקה מארס. אבל עד שהיא לא שאלה אותי בכלל לא שמתי לב שכמעט כל בגד שני שהבאתי לה היה בצבע ירוק.

irene17

New member
אני הבנתי את זה בתחילת העונה השנייה

כשלא הייתי מסוגלת לראות את פרק 2, בגלל הלימודים (והמבין יבין).

sweet shir

New member
אני הבנתי את זה כשהפכתי ל"פושעת"

והורדתי את 2 העונות במלואן. וגם.. חברות שלי התחילו להגיד לי: "די כבר לדבר על ורוניקה מארס מעצבנת!"

irene17

New member
אצלי זה יותר: "תפסיקי להזיל ריר

על הבחור הזה מהסידרה שלך" זה מה שחברה שלי במשרד כל הזמן אומרת לי כשהיא רואה שאני מורידה תמונות של ג'ייסון/לוגן. למרות שכשמשעמם לה היא באה ומבקשת שאני אראה לה תמונות, אז אני מראה לה! מה אני אשמה שיש לי מלא תמונות שמדגישות את התחת/שרירים/ וכו' שלו? ואז מה אם אני לא שוכחת לציין את זה בפניה ולהפנות את מבטה לאן שצריך?? ואח"כ היא צועקת עלי שאני "מחרמנת" אותה... WHATEVER..... לפחות היא מסכימה איתי שלוגן - גרררר

irene17

New member
ואז יבוא הצבא האדום שלי

ו"יושיב את ורוניקה" וזה כבר יהיה NCNCNCNC

irene17

New member
גאה גאה!

טוב, לא נגזים עם ה"גאה". אבל הושבתם אותה כמו שצריך!!

irene17

New member
קריסטן?

רגע רגע, היא טסה לאנשהו עם ג'ייסון ופיספסתי את זה?? אם הם באמת טסו ביחד אני מקווה שלורן יודעת על זה, כי אני כבר הרבה זמן מחכה לנקום בה אחרי השמועות שאולי היא הייתה אחראית לגילוח השיער הקדוש!

irene17

New member
REALLY?

מתי זה היה כל הסיפור הזה? ומתי מגיע היום שלי? מאז שאת מנהלת את הלו"ז אני רואה אותו פחות ופחות! ועכשיו אני מגלה שגם קריסטן בעניין? למה אף אחד לא מעדכן אותי???

inbalinbal1

New member
א. קיבלתי אותו בבוקר

ב. starcrossed (נראה לי ככה רושמים) ג. תורך יגיע ביום שלישי 02:00 בלילה

irene17

New member
מה זה השעות האלה ענבל?

אני קמה בבוקר מוקדם! אנחנו לא נספיק לעשות שום דבר! את עושה את זה בכוונה, הא?

irene17

New member
לא לא לא! בסדר תביאי ב 2

אני יודעת?... נתכרבל או משהו

למעלה