שאלה...

שאלה...

אני מנתניה ואני מתגייסת ביום שלישי ה 18/7/2006 אני אמורה להתייצב בתחנה מרכזית חיפה חוף הכרמל בבוקר... עכשיו לאור המצב יש מצב שאני אוכל להגיע לתל השומר במקום חיפה?

אני בדיוק באותה בעיה..

גם אני מתגייסת יום שלישי ב-18.7 ואני אמורה להגיע לתחנה מרכזית חוף הכרמל..אני בספק אם יגייסו אותנו בכלל ביום שלישי ואם כן, אז האם באמת צריך להגיע לשם כי המצב ממש מפחיד! אני גרה בקריות..ואסור כ"כ לצאת מהבית..אם יש לך תשובה..אני אשמח לשמוע!

the new L

New member
יגייסו אתכם

אין שום סיבה בעולם לדחות גיוסים. נשמע לי סביר שיאפשרו להגיע ישירות לתל השומר, אבל כדאי כאמור לשאול בלשכת הגיוס.

רגע אבל..

איך בדיוק אני אמורה להגיע לתל השומר?!? הרי הרכבות פה באיזור לא עובדות..וחוץ מזה שאני מפחדת לצאת מהבית!!! כל שעה בערך יש אזעקה!!

the new L

New member
מה לגבי אוטובוסים?

האם האוטובוסים באיזור עובדים? אם אין בכלל תחבורה ציבורית, זה כבר עניין אחר לגמרי, ואז בהחלט יתכן שהגיוס ידחיה.

אממ...

האמת שאין לי מושג לגבי אוטובוסים..שנים לא נסעתי באוטובוס! חחח אבל גם אם הם עובדים..זה המון זמן לנסוע באוטובוסים מהקריות עד לתל השומר!!! ועוד להיסחב עם התיקים והמשפחה.. ומה אני אעשה אם באמצע הדרך תהיה אזעקה?!?!

olivninja

New member
גם אני ב18.7

ואני באמת לא מבינה איך יכולים לגייס אותנו. הרי יש הוראות ברורות להיות במרחבים מוגנים, במיוחד עכשיו, בחיפה. ניסיתי להתקשר ללשכ"ג חיפה אבל לא עונים שם. מישהו אולי יודע מה קורה?

the new L

New member
נסי אולי

לצלצל ללשכת גיוס תל השומר. יתכן שבחיפה הם נמצאים במרחבים מוגנים ולכן לא עונים.

ading

New member
גם אני מתגייסת ביום שלישי 18.7

אין לי מושג איך אני אגיע למרכזית!!! זה פשוט מפחיד... אני אמורה להגיע מקרית מוצקין וזו דרך מאוד ארוכה ואני גם מפחדת על המשפחה שלי שצריכה לעבור את הדרך הזו פעמיים עם כל מה שהלך היום בבוקר.. מי יודע מה הם עוד עלולים לעשות?! והם גם לא בדיוק עונים שם, מן הסתם... מישהו יודע מה עושים?

ading

New member
*תיקון

הכוונה אם מישהו יודע אם דוחים או לא.. גם שמעתי שרוצים לדחות לבנות את הגיוס

dof

New member
את יכולה להגיע לתל השומר!

ולהלן ההודעה שפורסמה באתר אכ"א באינטרנט (www.aka.idf.il/giyus) "הגיוס מלשכות הגיוס טבריה וחיפה יתבצע כמתוכנן. מתגייסים המעוניינים בכך יוכלו להגיע ישירות ללשכת הגיוס בתל השומר. ניתן לקבל פרטים נוספים באמצעות האתר אשר יעדכן בחדשות האחרונות." כדאי בימים הקרובים להיכנס מדי פעם להתעדכן באתר בהצלחה לכולנו ושאלוהים ישמור אותנו, אמן

למעלה