שאלה

ההגמון

New member
ארג.

אפשר לסכם את הכל בדבר אחד: אתה נותן לאנשים את הכוח לשלוט עליך. וזהו, אם לא תתן להם את הכוח, לא יהיה להם אותו. זה קודם כל, דבר שני... -בוא ואני אסביר לך משהו. יש מעין חוק כזה, עם יצורים לא אורגניים. לא איכפת להם איזה רגש אתה מרגיש כלפיהם (פחד, סלידה, אהבה, עיניין וכו') הם מרגישים אותו, וזה אוכל בשבילם. כמו שלבנאדם רעב לא יהיה איכפת לאכול סטייק או אורז עם ירקות, ככה להם לא איכפת אם "לאכול" אהבה או שינאה, פחד או רחמים. כנ"ל לגבי ערפדים אנרגטיים, ככה שכל מה שליהגת במשך 500-600 מילים, היה שטויות. ודרך אגב, אם אתה חושב שאני טועה, אני יכול להוכיח לך אחרת. -זה לא איום או משהו, שלא כמוך, אני לא נוהג להשמיע איומים, אבל אם תרצה, ואתה מוכן לקחת על עצמך תאחריות לתוצאות, אין בעיה.

neophile

New member
חחח...אנשים שולטים

"אפשר לסכם את הכל בדבר אחד: אתה נותן לאנשים את הכוח לשלוט עליך" זה נכון לגביך אל תכליל. "יצורים לא אורגניים" זאת הגדרה רחבה מדי שבשימוש בה אתה מפספס לחלוטין את ההבחנה של מה הוא אורגני. אתה יכול לחשוב שזה שטויות...תחשוב עד מחר , בעצם תן למחשבות לשלוט בך!

ההגמון

New member
זה נכון לגבי כולם.

ויצורים לא אורגניים, הוא כל יצור שלא בנוי בצורה אורגנית המתאימה לעולם הזה. זה שאתה טיפש מדיי מכדי לעשות את ההבחנה, רק מוכיח, כמה שאתה מטומטם.

ההגמון

New member
שלא כמו חבריך לשרשור

אני חושב שמכשף חזק בהחלט היה יכול להטיל כישוף אשר יתן לו את הכוח לקרוא מחשבות. "במאגיה אפשר לעשות הכל" לא? -עוד אפשרות היא לקרוא ליצור לא אורגני אשר יתן שליטה בסוג הזה של ההתמחות (קריאת מחשבות).

למעלה