שאלה ...

Solid

New member
שאלה ...

מישהו פה ניסה והצליח את אחת השיטות WILD או שיטת ה "עין השלישית" והצליח ?

דנה^^

New member
שיטות

דבר ראשון אני חושבת שלכל אחד מתאים יותר משהו אחר, ועכשיו באופן ספציפי-את שיטת ה"עין השלישית" לא ניסיתי- אין לי כוח לקום עם כאב ראש ושמעתי שזו יכולה להיות תופעה בפעמים הראשונות שמנסים.. בהתחלה כששמעתי על חלומות צלולים ניסיתי ישר ויילד. אף פעם לא הלך לי.. ואז מישהו פה (שריר נראה לי?) אמר לי להתחיל עם השיטות היותר פשוטות בהתחלה- למשל בדיקות מציאות. השיטה הזו עבדה לי מצויין, ולמעשה יש לי "בדיקה" משלי- כי בחלומות הצלולים שלי אני תמיד יודעת שזה חלום עוד לפני הבדיקה. שמתי לב שגם כל יום אני עושה בדיקה גם אם אני לא שמה לב, אבל אני אשים לב בחלום אם יקרה משהו מוזר, למשל- כל פעם שאני מסתכלת במראה, כל פעם שאני מדליקה את האוחר בחדר, כל פעם שאני מתעסקת עם המחשב וכו´.. לפעמים אני עדיין מנסה ווילד אבל אף פעם לא הצלחתי.. מה איתך? בהצלחה!

Solid

New member
תודה שהגבת ...

אני גם מנסה את בדיקת המציאות , כתבתי לעצמי על היד "ב" כל פעם שאני רואה את זה אז אני עושה, אני מקווה שזה יעבוד לי מתישהו ... כבר הצלחת להכנס לחלום צלול בעזרת בדיקת המציאות בלבד ?

דנה^^

New member
אמממ...

לא כל כך הבנתי מה הכוונה של "כבר הצלחת להכנס לחלום צלול בעזרת בדיקת המציאות בלבד ?" בשני החלומות הצלולים הראשונים שלי איכשהו הבנתי שזה חלום ואז עשיתי בדיקת מציאות (שהראתה שזה חלום- הבדיקה היתה בשעון ובחלום השני עם מתג אור) ובחלום השלישי (זה שמפורט בהודעה מתחת) הצלול לא עשיתי בדיקת מציאות. בעצם ה"ידיעה" הזו אומרת לי שזה חלום.. אני לא יודעת איך להגדיר את זה.. פשוט הרגשה. בעיקרון את לא נכנסת לחלום בבדיקת מציאות, אלא את הופכת את החלום (בזמן שהוא מתרחש) לצלול בעזרת הבדיקה. מקווה שזה ענה על השאלה, דנה.

Solid

New member
אוקיי תודה ,

ודרך אגב , זה בן
~

למעלה