שאלה

mayden

New member
הסוכנים,

הסוכנים היילי ופול קלרמן. דניאל היילי פול קלרמן (אוון קרוצקי)

לילי 22

New member
מי זה היילי? ../images/Emo6.gif

אלכס זה Hale (הייל) כאשר ה E נקראת "מג'יק E" והיא תמיד תשפיע על אות הניקוד באמצע המילה כדי שתשמע כמו שם האות A. וזה היה רגע של לשון אנגלית.

mayden

New member
חחח לילי

זוכרת את ה"י'" שברחה לי? אז היא פתאום החליטה שהיא רוצה לחזור :D ותודה על השיעור המורה :p

Gilliana

New member
../images/Emo6.gif

בטח כל בוקר שהוא מסתכל בראי הוא אומר לעצמו: "מגיע להם!"

במבה9

New member
אבל

אבל קלרמן הוא זה שרצח אותם בפועל וראו איך שכל הזמן הייל מתחרט ובסוף קלרמן רצח גם אותו

a b u y a

New member
../images/Emo207.gifשלום, שאלה קטנה../images/Emo9.gif

אני כרגע בפרק 16, ויכול להיות שהפרק מתחיל בסצנה שמייקל ולינק ברחוב?... נראה לי שזה כמה פרקים מאוחר יותר, ואני לא רוצה להמשיך לראות ספוילרים. תודה

a b u y a

New member
אני בן...ותודה

אולי אנצל את ההזדמנות לשאול מהו דיבי קופר?

mayden

New member
תרגעי, די בי קופר הוא עדיין בן אדם

די בי קופר חטף ואיים לפוצץ מטוס ב1971. הוא סחט 200,000$ (~ 8,917,800 ש"ח) מבעליו ולאחר מכן קפץ מהמטוס בואינג 727 עם 21 פאונדים של 20 ביליון דולר. די בי קופר לא נראה מעולם אחרי תקרית זו - מת או חי. הסיפור בסדרת "נמלטים" נבדל בזה שצי'ארלס ווסטמורלנד היה שותף לפשע ושנלקחו 1.5 מיליון דולר ולא 200,000$.

vand

New member
הבדל נוסף

בסיפור האמיתי די בי קופר גנב את כל הכסף בשטרות של 20$ ולא בשטרות של 100$ כפי שנראה בסדרה. אני מנחש ששינו את זה כי 10$ זה נראה סכום התחלתי קטן מדי להימורים במטבח.

מה???

200,000 דולר זה משהו כמו 1.7 מיליון שקל. הוא קפץ ממטוס בואינג 727 לא עם 21 פאונדים של 20 ביליון דולר, אלא 200 אלף דולר בשטרות של 20. הסיפור בנמלטים הוא שצ'ארלס אכן גנב 1.5 דולר במזומן(
למטה לפרק 21),אחרי זה הוא נמלט במכונית, דרס אישה והרג אותה, ועל זה כלאו אותו.

למעלה