שאלה

psydude

New member
שאלה

איזה רגל שמים על האסטרודקס? את הרגל החלשה? את הרגל החזקה? תלוי בהרגל? או שזה תלוי בכיוון הגל ?

amirgal

New member
לא משנה, מה שנוח לך,

אל תשקיע מחשבה על זה, תזרוק אותו, הוא לא שווה את זה, אתה לא עושה לו טובות, אין לך בררה.

נכון

אני ימני ואני גולש גופי... אחי לך לים מה שאתה מרגיש יותר טבעי ככה תעמוד

Black Soul Om

New member
ככה אני עומד שאל עניתי...

דרך אגב אני רואה ששומדבר לא השתנה בפורום.... הילדותיות אותה ילדותיות.... הפאנצ'ים הגרועים עדיין פה... חבל...

cyb3rmaniak

New member
תעמוד זקוף עם רגליים צמודות

ותבקש ממישהו לדחוף אותך אחורה. הרגל שאתה אוטומטית שולח אחורה כדי לעצור את הנפילה זו הרגל שיהיה לך נוח לשים על מאחורה על האסטרודק.

amitssss

New member
מי אמר לך את השטות הזאת??

יותר טוב סע על סקטבורד או משו בסגנון ותראה איך יותר נוח לך תקף גם לסנובורד וויקבורד

cyb3rmaniak

New member
קראתי על זה בראש1.

כאילו מה, ציפית שאני אכתוב "צחי אמר לי את זה"??? מה זה משנה מי אמר את זה?! זה נכון. אתה חייב ישר לקרוא לזה שטוט? נסה את זה. קח חבר שלך שהוא עומד גופי, תגרום לו לעמוד עם רגליים צמודות ותדחוף אותו. תעשה אותו דבר עם מישהו שעומד "רגיל". ואני די בטוח שאם הוא היה נוסע על סקייטבורד הוא לא היה שואל.

amitssss

New member
עשינו היום בדיקה וזה לא עובד

תגידדדדד איזה חארטותתת בגללך אני חיי כבר 5 שנים שאני גולש באשליה היום עשיתי את זה והזזתי את רגל ימין אחורה ואני גופי יואוווו איזה באסה

cyb3rmaniak

New member
אנומליה! אפשר לעשות עליך מחקר!

מה אני אגיד לך, אולי אתה עקום?... סתם. תגיד לי אם יש איזה פגם בהגיון. אם באמת אתה עומד זקוף ודוחפים אותך אחורה (דחיפה עם 2 הידיים, ולא בכתף כדי שלא תסתובב), הרפלקס הוא לשלוח את הרגל ה"חזקה" שלך. אתה לא מסכים עם זה? מה, המוח שלך עושה אן-דן-דינו? הוא ישלח את הרגל ה"חלשה" שלך כדי להפיל אותך על התחת? נראה אם אני יכול לגרום לך לעשות עוד שטויות- נסה את השיטה עוד פעם, אבל על חבר שלך. ואל תספר לו מה אתה מתכוון לעשות. תפתיע אותו. רק תגרום לו לעמוד עם רגלים צמודות ודחוף אותו בכתפיים עם 2 הידיים שלך. קיצר- לא המצאתי אותה, לא חקרתי אותה, אין לי איזה סנטימנטים אליה. אני רק מציע אותה כאפשרות. ולמען האמת- אם מישהו לא מרגיש מה יותר נוח לו- לעמוד עמידה "רגילה" או גופי, אז לא צריך שום שיטות. איך שהוא יגלוש בכמה הפעמים הראשונות- לעמידה הזאת הוא יתרגל וזה יהיה לו טבעי. דרך אגב, גם אני ימני ואני גולש גופי, ובזמנו כשדחפו אותי שלחתי רגל שמאל.

kfir76

New member
נו באמת אנשים

אני כמעט תלשתי את השערה וחצי שיש לי ממכם אנשים אומרים פה תלוי אם אתה גולש גופי או רגיל רגלה חלשה רגל חזקה אז בואו נעשה סדר בדברים גלישה גופי/רגילה משתנה מחוף לחוף בהתאם לכיוון השבירה של הגל כל גולש מפתח כיוון גלישה אינסטקטיבי בפעם הראשונה אם הוא מרגיש שזה לא נח ולא עובד עבורו אז הוא מנסה להפוך את כיוון הגלישה לגביי רגל חלשה חזקה שימו אותה איפה שאתם רוצים העיקר שאתם מרגישים נח גדולה של גולש היא שהוא מסוגל לגלוש בכל כיוון בכל תנוחה שיהיה לכם גלישה מדהימה

amitssss

New member
bullshit!!!!

חחח אין גולש שיכול לגלוש באותה רמה לשני הכיוונים חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מעפן

cyb3rmaniak

New member
אתה יודע במקרה גם לעשות

ג'אגלינג עם 10 מסורים חשמליים בזמן שאתה מנגן על כינור ברגליים את מעוף הדבורה?... אתה יודע לגלוש באותה רמה בשני תנוחות העמידה? ואם כן- למה??? למה שתרצה לעשות דבר שכזה, חוץ מאולי אתגר עצמי?...

למעלה