שאלה..

adidush007

New member
שאלה..

בהופעה המונית כמו זו שהיתה באשדוד איפה אתם מעדיפים להיות.. על הברזלים מרוחים או קצת יותר אחורה עם מרווח נשימה?

כשמשעמם

New member
אמממ..

אישית, רציתי להגיע לברזלים אבל לא הייתה דרך. אבל אני חושבת שלעמוד מאחורה היה יותר נוח ופחות צפוף- על אף שבהופעה הספיציפית הזו לא הייתה צפיפות ניכרת כמו בשאר ההופעות של עברי.
כל אחד והשיכולים שלו :]

adidush007

New member
ואוו

בהופעה הספציפית הזו דווקא הרגשתי חנוקההה כל הגרופים של אביב גפן מחצו אותי למוות אבל עשיתי את זה והייתי בברזלים משום מה זה הופך את ההופעה לאחרת זה סוג אחר של הנאה בשבילי כמובן

כשמשעמם

New member
../images/Emo12.gif

כנראה שבשורות הראשונות באמת היה מחץ. לא הצלחתי להיכנס
אבל... נהנתי בכל זאת.
מה שכן, אמרו שההופעות בפסטיבל היו כישלון מבחינת כמות הקהל שהגיעה- לפחות מכאן הבנתי למה המקום לא היה מלא באנשים.. \:

מעיייין

New member
....

אני תמיד מעדיפה להיות יותר מאחורה וזה... אלא אם כן אני עם אנשים לגמרי מחורפנים ואז לרוב אני מקדימה... אבל רוב ההופות הגדולות שהייתי היתי מאחורה

אני יותר מעדיפה ברזלים!!

בהופעות שהייתי עד היום הייתי מרוחה על הברזלים..זה סוג של הנאה... לשיר ביחד עם עברי החמוד את כל השירים... להיות קרובה אליו כמה שיותר.. נכון...קצת אין אוויר וקצת חנוקים וקצת מסריח אבל כשעברי על הבמה... למי איכפת לעזאזל???? אח"כ יוצאות תמונות של עברי ממש מקרוב...זה סבבה בטירוף!!!

adidush007

New member
../images/Emo41.gif

חחח אני יודעת שלהיות על הברזלים זה כרוך בלחזור הביתה עם כחולים אבל זה משתלם באחת ההופעות הוא החזיק לי יד אווווווווווווו אני מרגישה כמו ילדה בת 12 טוב עוד שאלה.. מה ההופעה הבאה שאתם מתכננים עליה ...?

ירדן88

New member
על הברזלים

למרות שבהופעה ה-100 אפילו לא היו ברזלים...היינו ממש על הבמה...וזה היה כיףף...כי עברי נגע לי ביד...
יום נעים לכולם!

YqUeen

New member
אומיגאאד, הוא נגע בך?!?!?!?../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif

ו.. ו... שטפת את היד מאז?!?!?
סתם מה, "ברזלים" זה אחלה

ירדן88

New member
ברור שלא שטפתי!!!111

כל היד שלו הזיעה...נראה לכם שלא שטפתי??....

למעלה