שאלה

lakaman

New member
שאלה

היי. שאלה לי אליכם. מה יותר כדאי מבחינה כלכלית, מקצועית וכ"ו: לעבוד במפעל אזרחי (תעשייה אוירית למשל)כחלק מהשירות הסדיר ואז ללמוד לתואר (מדמח למשל) או ללמוד לתואר ואז לעבוד בתעשיה (עתודה בעצם)? מה תורם יותר לעתיד? מה לדעתכם יהיה צעד רווחי יותר? דוגמאות מבוססות, במידה ויש, יתקבלו בברכה יתרה. תודה

BMWE

New member
אתה מתבלבל

ללמוד תואר ולעבוד בתעשיהה אח"כ אינו שווה עתודה
את זה ניתן לעשות גם כסטודנט רגיל אחרי צבא. מה יותר שווה? תלוי.

kozakish

New member
איך בדיוק האפשרות הראשונה מעשית?

איך אפשר לעשות את זה -"לעבוד במפעל אזרחי (תעשייה אוירית למשל)כחלק מהשירות הסדיר ואז ללמוד לתואר " ?

BMWE

New member
אפשרי

יצא לי להכיר שני תכניתנים שעובדים בחברה אזחית (יושבים בחברה) יחד עם שירות בצבא.

lakaman

New member
היי: )

טוב חבר'ה ניסחתי את השאלה שלי בצורה די מעאפנה. בכל מקרה, כן זה אפשרי...במסלול שאני מתמיינת אליו שהוא מוכר(אני בת אגב כן...שם משתמש של מישהו אחר..)אבל עזבו לא רלוונטי. בכל מקרה, האם עבודה בתעשיה האווירית לפני תואר נחשבת לנסיון(וזאת אחרי קורס קד"צ ארוך למדיי)? כלומר, אני מגיעה למקום עבודה לאחר התואר ולאחר השירות הצבאי שלי שבו עבדתי במפעל אזרחי; האם שנות הסדיר שלי במקרה כזה נחשבות לשנות נסיון? ההגיון הבריא אומר לי שאכן כן ובוודאי...אבל אני מקווה לשמוע חיזוקים. ובעניין העתודה, החשבתי את השירות הסדיר בתור עבודה ב"תעשייה", במקרה למשל שאכן נעשה שיבוץ במקצוע. (אני מתייחסת אפילו ספציפית למדמ"ח) עכשיו אם תוכלו לענות לי לשאלת ה"נסיון", ומה יותר משתלם בכללי בעיניכם, זה יהיה נחמד. תודה מראש.

דרור4

New member
נסיון זה נסיון

ואם סוג העבודה לא משתנה (תכנות), אני לא יודע מה ההבדל. אל תשכחי שבכל מקרה אפשר להתחיל לעבוד גם במהלך התואר במשרת סטודנט. כספית, יוצא שעדיף לא ללכת לעתודה.

למעלה