שאלה!

kinky the girl

New member
שאלה!

האם אנחנו באמת יכולים לפתוח קלפים בצורה אובייקטיבית לעצמנו??

צ ל י ל 8

New member
או שכן או שלא ../images/Emo13.gif

תלוי בפורס עצמו וכמה הוא יכול להתנתק ממה שהוא רוצה לשמוע, ולראות את התמונה בצורה אובייקטיבית. רוב הקוראים בקלפים אינם יכולים לעשות זאת. קל יותר לקורא לאחרים מאשר לעצמנו או לקרובים לנו.

הסנדלר הולך יחף....

אני באופן אישי לא ממש מצליחה להיות הכי אוביקטיבית שצריך על מנת לקרוא לעצמי בקלפים. כנ"ל לגבי בעלי. יש לי קושי לקרוא לו בקלפים - שוב אוביקטיביות. כאשר אני מאוד רוצה אז אני מתאמצת ומשתדלת ובכל זאת מבקשת עצה מחברה קרובה לענין הפרשנות.

ב מ ב ו ש

New member
לא! וכן, אני אומרת את זה חד משמעית

באמונה שלמה. איך אוכל לקרוא פריסה עבור עצמי, כאשר מהווי בטוח מושכים לכיוון אחד, ראשי יעבוד בכיוון זה וכך גם ליבי. כאשר מישהו אחר פותח לך, הוא בא ממקום נקי (לפחות נקי יותר), מחשבה שאינה מופרעת על ידי הרצונות והנסיון שלי. באופן אישי, כאשר אני מבקשת שיפתחו לי, אני איני יודעת את פירושי הקלפים, ממש כך. טאבולה ראסה נהיית.

kinky the girl

New member
אבל לרוב ולמרות הכל בדר"כ

כשמישהו קורא לנו בקלפים הוא מבקש מאיתנו לערבב אותם קיצר הכל פתוח והרשות נתונה

רשף כשף

New member
תלוי

בענייני רגש אני לא מצליחה לפרוס לעצמי משום שאני כמובן מעורבת רגשית. אבל בענייני עבודה, נסיעות, חברים וכו' אני בהחלט מצליחה לפרוס לעצמי וז יוצא נכון ומדוייק.

batgalim

New member
אני פורסת לעצמי

ובדרך כלל גם מצליחה בכך, אך כמו רשף, כשאני מעורבת רגשית - מעדיפה לבקש מחברותי לסייע לי בכך.

dmmr

New member
אני פשוט לא מנסה...

אני גם לא מרגישה צורך. לבעלי אני יכולה לפתוח ,אבל הוא פותח לעצמו ולא ממש צריך אותי......לפחות לא לזה.....

למעלה