שאלה:)

שאלה:)

היי,בפרק הנפלא של היום ורוניקה החזיקה פתק עם הכיתוב "TRUE LOVE STORIES NEVER HAVE ENDINGS 4 8 15 16 23, 42". המספרים הללו לא כל כך קשורים לפתק,אבל מאוד קשורים לעלילה של "אבודים" ורציתי לשאול אם מישהו יודע מה הקשר...תודה:)

inbalinbal1

New member
הכותב חבר טוב של המפיקים של אבודים

אז הוא הוסיף את זה בתור מחווה

that's it?

וואו,זה לא מתוחכם כל כך לשם שינוי...תודה על התשובה המהירה:)אז,למה השחקן של דאנקן רוצה לברוח מהסדרה ,והאם לוגן וורוניקה יחזרו?:)

orale12345

New member
ספוילר 222

הוא בורח כי הוא יודע שהוא לא יקבל ממשרות על פייט' מניניג AKA לילי קיין אז הוא חוטף אותה ובורח. לוגאן וורניקה חוזרים בפרק האחרון של העונה.

irene17

New member
לדעתי הוא כן רצה

אי אפשר לדעת מה באמת קרה שם. אני שמעתי שהרשת ביקשה את זה מהיוצר - אבל זו רק שמועה!!

ענבררר

New member
אולי כי LoVe תפסו יותר תאוצה מאשר

ורוניקה ודאנקן אז החליטו להמשיך בלעדיו.. לא?.

irene17

New member
לא יודעת אולי

אבל לפי כל מה ששמעתי עד עכשיו, השחקנים כבר ידעו בסוף העונה הראשונה מי יהיה לכמה פרקים בעונה השנייה. נורא אהבו את לוגן וורוניקה בסוף העונה הראשונה, אבל זה באמת תפס כל הסיפור הזה בקיץ בין העונות ובתחילת השנייה. זאת אומרת שהחליטו לפטר אותו עוד לפני שכל המעריצים השתגעו עם לוגן וורוניקה. חוץ מזה רוב ת'ומס נורא דאג להגיד בתקופה של תחילת העונה השנייה, שהוא רוצה את לוגן וורוניקה מתישהו לעתיד אולי וממש לא לעכשיו, ושהוא לא הולך על הסיפור הזה בנתיים. אז אם שואלים אותי, אני חושבת שהרשת ביקשה את זה בגלל שהוא השחקן הפחות טוב בכל הקאסט של ורוניקה מארס...

orale12345

New member
נכון

השחקנים יודעים לכמה פרקים הם חתומים{בגלל עניני משכורת} אבל אני לא חושבת שהוא ידע שיעיפו אותו אולי הוא חשב שיהיה לו כמו וואלס או אולי פשוט הוא לא בכל הפרקים כמו שנה שעברה פרק כן פרק לא.

irene17

New member
לא לא הוא ידע שהוא יוצא

הבנתי שכל טלנובלת התינוקת ומג נוצרה כהעלילה של העזיבה שלו. זאת אומרת שהחליטו על זה שהוא ייצא כבר בסוף העונה הראשונה, כשרוב כבר התחיל לחשוב על עלילות לעונה השנייה. או לפחות בסביבות יוני-יולי כשכבר התחילו לכתוב את התסריטים.

orale12345

New member
אבל הקטע של מג...

כאילו שהיא נשארה בחיים זה בגלל שהרשת לא רצתה שכולם ימותו בהתרסקות.

irene17

New member
כן הם רצו שלא כולם ימותו

אבל היו יכולים לעשות כל אחד שישאר בחיים. בסופו של דבר זה הסתדר להם מצוין, מג נשארת בחיים וגם בהריון מ....

חפציבה7

New member
אהממ..

קצת באיחור אבל, מישהו יכול להסביר לי את משמעות המספרים באבודים?

irene17

New member
זו סתם הייתה בדיחה של רוב ת'ומס

כי יש לו חברים בכותבים של לוסט. מבחינתי זה אומר שמערכת היחסים הזאת הייתה מקוללת מההתחלה.

למעלה