שאלה..

ofri92

New member
שאלה..

מתי תגיע העונה השנייה לערוץ 10??? תודה מראש...

McflyRule

New member
../images/Emo207.gif../images/Emo58.gif

סיימתי לראות אתמול את כל העונה (כיפאק היי לי D: ) בכל מקרה, מישהי פה אמרה שהיא חושבת שניית'ן ימות, אז לדעתי לא, כי לפני שהצמיד עלה ראו אותו צועק לעזרה כשהוא מוציא את היד שלו שניה מהאוטו, אני חושבת שהוא שיחרר את הצמיד כדי שהיילי תקרא לעזרה. בכל מקרה זאת רק דעתי
וגם בסוף עונה 2 שמו אותנו במתח, מי ניסה לרצוח את דן וגם עכשיו חושבים שגם היילי, גם רייצ'ל וגם ברוק בהריון.. אבל לא יודעים בטוח וככה זה העיניין של הסידרה להשאיר אותנו במתח, ובסוף זה יסתדר, כמו שבסוף דן חי.. (לצער כולנו..) האמת שצרחתי מאושר שרייצ'ל נפלה למים כי רציתי שהיא תמות. גרר =\ בכל מקרה, אהבתי את העונה הזאתי, עונה ממש טובה

ענבררר

New member
עונה בהחלט מדהימה../images/Emo99.gif../images/Emo58.gif

בפרק האחרון שהיילי צועקת והשיר ברגע אוי איזה צמרמורת עברה בי.. גם אני לא חושבת שהוא מת.. וסופיה בוש שיחקה ממש אבל ממש מצויין! במיוחד שהיא צעקה על פייטון בבית שלה.. מעניין איך תהיה העונה הרביעית.. מחכה בקוצר רוח

Ulong

New member
../images/Emo58.gif קטנטן על רייצ'ל

היא לא תמות מהסיבה הפשוטה שהיא הוחתמה לקאסט הקבוע, מה שידעתי שיקרה לפני כמה חודשים ואפילו כתבתי הודעה כזאת.

היי חדשה פה :]

קודם כל אני מכורה לסדרה הזאת, כל שבוע מחכה במיוחד לפרק ! אממ התחלתי לראות את הסדרה מהעונה השלישית :\ ולפי מה שהבנתי העונות הראשונות משודרות בערוץ 10.. מישהו יודע באיזהי יום ושעה? תודה.

oriane5

New member
לגבי ערוץ 10

העונה הראשונה כבר שודרה בימי שבת ונגמרה ולפי מה שהבנתי העונה השניה תשודר בספטמבר או משהו כזה

למעלה