שאלה

אני לא אמרתי שהוא לא מקלל...

אני גם לא מצדיקה אותו. אבל אני חושבת שסתם ככה להתנהג אליו שכל מה שהוא עשה זה לא לשרשר נכון זה פשוט לא יפה. ולא צודק.

קופיקו13

New member
אני לא קיללתי חוץ ממתי שהייתי סטרומ

בה. אבל עכשיו אני בכינוי חדש ולא קיללתי בשום פורום

הו! סופסוף!

אז בואי ואני אסביר לך מה קורה כאן: אביאל לא יודע לשרשר. הוא רוצה לעזוב את הפורום וכולם מסכימים לזה חוץ ממני. והאווירה כאן מזעזעת! איזה מין פורום רוצה שאנשים עזבו ועוד שמח על זה? הא? כנראה שפורום ה-פיג'מות. וזה מגעיל ודוחה ושפל ורדוד ובא לי להקיא. הם לא מפסיקים לריב ולמה?! זה פשוט נורא...

red mosquito

New member
נראה לך שאנחנו מתעצבנים

עליו רק כי הוא לא יודע לקלל?? תפסיקי להתיימר לדעת הכל, הבן אדם מ-ק-ל-ל, מה את לא מבינה???

כל מה שאני יכולה לומר זה

תוכיחי... כי לי יצא לקבל רושם אחר באביאל... דברנו והוא ממש נחמד.

מ א מ י2

New member
את טועה-לגמרי! ../images/Emo219.gif

והנה הוכחה אחת- הוא היה המשתמש החסום סטרומבה! . למה?! כי הוא קילל יותר מדי! אז די כבר!

קופיקו13

New member
אני לא רב הם רבים איתי משום מה

רק בגלל שאמרתי לטל "נוסע בכל הארץ" תפסיק להגזים זה הסיבה שהם נטפלים אליי

B o N u s

New member
זה ממש לא יפה!

אני מנסה לתת לכם מידע ונוסע להרצליה, לאולפני קשת, למשרדי קשת, לקניוכל ולמה לא אז מי אתה שתגיד לי אם אני מגזים או לא? אני לא יענה לך על אף שאלה ויש לך הרבה על הפיג'מות.. תצטרך להסתדר לבד, חמוד.. יום טוב

B o N u s

New member
אני הבאתי לג'ן הרבה מאד,

ביקשתי ממנה לשים את זה במאמרים והיא עדיין לא הספיקה וחוץ מזה, כל מה שכתוב למעלה אני הבאתי! [נו טוב, את הרוב!] אז אל תגיד לי שאני לא מתאמץ

סינטטית

New member
טוב בסדר בסדר

הבנתי פחות או יותר מה הולך פה... אני לא רוצה להתערב..

s u s h i m i

New member
דייייייייייייייייייייייייייי!!!!!!!

למה לריב
בסדר אז הבנו שקופיקו13 הוא אביאל שהוא היה בעצם סטרומבה פעם.. אבל הוא השתנה! כי עובדה שהוא כבר לא מקלל ואתם לא צריכים לריב על הכל אפילו על זה שטל [בונוס] נסע לכל מיני מקומות אז בסדר אביאל אמר שאתה בכלל לא מתאמץ ביג דיל.. אתה [טל] בעצמך יודע שאתה מתאמץ אז אתה לא צריך להוכיח לו כלום!!! שיחשוב איך שבא לו אם אתה כן מתאמץ או לא מתאמץ אותך זה לא אמור לעניין ב
אז זהו תשלימו כבר ואל תריבו ואביאל אתה לא הולך לשום מקום אתה נשאר פה איתנו בפורום ו=ז=ה=ו

למעלה