שאלה

קופיקו13

New member
שאלה

איך קוראים לשיר שמתנגן מתיי שרוני וגריי משחקים כדורסל הפרק "שוליית הקוסם" יום טוב :)

מ א מ י2

New member
למה,בגלל מה שהוא אמר? ../images/Emo219.gif

-בצד של טל-. אם ככה-אתה צודק. אין לו תכות לתשובה אחרי מה שהוא אמר. נמ,אביאל זה לא יפה
.

קופיקו13

New member
ביי ביי אני עוזב את הפורום שלום ולא

להתראות התנהגות מזופטת אני מקווה שהפורום יסגרר

מ א מ י2

New member
באמת אל השתנית ../images/Emo219.gif

"תלך תלך יש עוד אלף כמוך!"
. מגעיל אחד. מי שישמע איזו התנהגות! חשבת פעם לחשוב קודם,מה אתה עושה ולא מה האחרים?! סתום.

למה?!לא...

תראה הייתה כאן אי הבנה. לא צריך לעזוב ישר, לכולנו יש מכנה משותף-הפיג'מות. למה ישר להרים ידיים?לא צריך להפגע... אני בטוחה שלא התכוונו שתעזוב. אבל רצו להבהיר לך כמה דברים.
חבל שתעזוב...

red mosquito

New member
עזבי אל תנסי אפילו הוא כזה אידיוט

הלא-יודע-לשרשר הזה, לא ייחסר בפורום. אבל אני לא אתפלא אם עוד שבוע הוא יחזור בכינוי אחר...

דיי מספיק../images/Emo70.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

ההתנהגות שלכם פשוט מגעילה אותי
אתם צריכים לשמוח שיש אנשים בפורום. לא להתייחס אליהם כמו אל נטל, אם מישהו לא יודע לשרשר תלמדו אותו ואם זה קשה לו אז תעזרו לו. קללות והערות מטומטמות ממש לא מתאימות כאן. איזה מין פורום זה פורום ששמח שעוזבים אותו?הא? מי אתם חושבים שאתם? לכל אחד יש זכות להיות כאן לא משנה מה. red mosquito מי את שתחליטי מי יחסר ומי לא? תדברי בשם עצמך כי לי הוא יחסר. הוא וכל מי שיעזוב כאן. ההתנהגות הזאת פשוט מזוויעה ואני לא מבינה איך המנהלת כאן לא עושה שום דבר...
פשוט חבל לי לראות פורומים כאלה...ויש פורומים שפשוט כייף להיות בהם. אנשים נמצאים שם שעות ויש מקום לכל אחד, לא משנה אם לא מסכימים עם הדעה שלו או אופן הכתיבה והשרשור שלו. חשבתי שהפורום הזה הוא כזה, כי יש כאן את אלה שמשקיעים ונמצאים פה כל דקה אהמאוריאהמ חחח
ואפילו טל. אבל חבל שיש כאן כאלה שמכערים את האווירה ומעודדים אותם לזה.

B o N u s

New member
אממ, עינבר היא גם אחת מהמשקיעים!

הוא פשוט טרול כזה, ואנחנו לא רוצים טרולים.. את פשוט הצטרפת לפורום בזמן שיש פה את הטרול הזה ואנחנו רוצים שהוא יילך.. את קיבלת רושם לא נכון עלינו פה... ואת ממש טועה!

מ א מ י2

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo219.gif

טל,בזמן האחרון אני יותר מדי בצד שלך ><

קופיקו13

New member
אני לא טרול אתם קיוותם שאני יילך

חבל שהתוודתי את סתם פורום גס רוח אני בטוח שפורומים של ערוץ שש יותר נחמדים שלום ולא להתראות

מה טרול?../images/Emo46.gif

תסלח לי אבל לפי מה שאני ראיתי כל מה שמרגיז אתכם בו הוא שהוא לא יודע לשרשר. אין לו תגובות נאצה, קללות ואווירה מכעירה, ויצא לי לדבר איתו במסרים והוא נשמע לי ממש אחלה. אז איזה רושם נכון לא קיבלתי עליו?הא? ועליכם?לפי התגובות המזעזעות האלה קיבלתי רושם כפול ומכופל. כל האנשים בכל פורום צריכים לרצות שרק יבואו אליהם אנשים, למה אתם לא? למה אתם מבריחים?מה זה נותן לכם? פשוט מבחיל

red mosquito

New member
טל המון תודה

סופי את חדשה פה את לא יודעת מי הוא, ובן אדם שמקלל כל הזמן בטח לא ייחסר פה. אז תפסיקי לרוץ למסקנות.

למעלה