שאלה

time to fly

New member
שאלה

איך יודעים מה להתאים למטופל, לאדם שניצב מולך? הרי כדי שאדע את כל התשובות אני חייב לחוות את כל החוויות ולשאול את כל השאלות כי אם אני חווה תחום מסויים, אדע לתת מחוכמתי רק לגבי איזור חוויות זה, ולא מעבר לו. (קצר מספיק בן?
) פליייזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז בוא אלי טורקי נחמד
שב אצלי על כף היד
שב תנוח אל תיראאאאאאאאאאאאאאאאאאאא
............................
הוא בורח ליייייייייייייייייייייייייייי שוב פעםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם ..............................................
אוף

time to fly

New member
מקווה שההומור שלי לא קיצוני מדי ../images/Emo13.gif

סתם קטע קטן שהפך לקאלט אצלי אחרי ששלחתי את ההודעה קלטתי שאתם לא מכירים את הראש שלי יותר מדי, אז זה יכול להיראות מוזר קחו אותי בתור אחד עם הומור מופרע שעדיין מסוגל לשאול שאלה המלוא הכוונה הרצינית שלה
שלומי

efratile

New member
הומור

אני לא יודעת אם הבנתי את השאלה , או את ההומור... אבל בכדי להיות מטפל טוב אתה צריך לדעת כמעט את כל התשובות או לפחות להתנסות בכל השאלות. עבודה קשה... מטופל תמיד ירגיש כשאתה "מסבן אותו", שאתה לא מיומן מספיק, שאין לך מושג מה עובר עליו ,וכמובן שאתה פשוט לא עוזר לו... אז צריך לעבוד קשה והרבה על עצמך בכדי שיהיה ערך מוסף לטיפול שלך... כשחושבים על זה אתה בעצם כבר יודע את כל זה לא? אז אני לא הבנתי??
אפרת

efratile

New member
אני לא מצליחה

לשנות את הכרטיס האישי שלי אוףףףףףף
בכל מקרה כשאני בבית אני "אפלת" אז לא צריך לאחל לי ברוכה הבאה...

את יכולה להכנס לשמך מכל מקום

ואין צורך בשם מיוחד לבית, לעבודה וכולי... צריך רק לזכור את השם ואת הססמא וכל השאר מגיע לבד. אם שכחת רק את הססמא, יש גם אפשרות כמדומני לקבל תזכורת שלה באי-מייל.

למעלה