שאלה..

שאלה..

היי אני חדשה פה..ואממ יש לי שאלה. סיימתי עכשיו לקרוא את הראי פוטר 6 בפעם השניה ולא כול כך הבנתי למה הארי לא הלך לדבר עם התמונה של דמבלדור אחרי שהוא מת? הארי לא ממש נפרד ממנו אם הוא עדין בתמונה במשרד. הארי היה יכול לספר לו מה קרה אחרי שהוןא מת ולשאול אותו מה לעשות עם ההורקרוסים האלה ואיך להשיג אותם.

RazOri

New member
דמבלדור אמר כל מה שהוא יודע

להארי כשהוא היה חי. הארי בשעת הצורך יפנה לתמונה בשביל לשאול אותו על הבעיה.

כן אבל..

בסוף הספר הארי היה כול כך שבור מהמוות של דמבלדור,ולא ממש הבנתי למה כי הוא נמצא בתמונה,הוא לא לגמרי עזב את הארי ואת החיים. אז למה הארי כול כך עצוב אם דמבלדור עדיין נמצא,אומנם לא חי,אבל הוא נמצא?

AnGeLiNa JoNsOn

New member
אממממ,../images/Emo141.gif

דמבלדור לא באמת חי בתור תמונה. הוא משקף את מה שדמבלדור היה בעברו, הוא לא ממשיך לחיות. אני מניחה שהוא יכול לעוץ לו דברים שיעץ בעבר, אבל ההבדל בין זה לבין לחיות ענקי, את חייבת להסכים. לא ידוע מתי הספר השביעי ייצא יש שמועות שב- 7.7.07 (למרות שזה סתם) ו....שואלים אתזה כל שניה אז לא יזיק להסתכל קצת, ואולי גם לראות את ההודעה המנהלתית באדום
אעע, ברוכה הבאה?

ס א י

New member
../images/Emo115.gif כי הוא מטומטם.סתם, זה בגלל

שהוא היה עסוק לפנטז על דראקו
והדיכאון שלו נבע מזה שהוא ידע שדראקו הוא של לוצי או של סיריוס.. אח, כמה חבל להארי. אוף, אני צריכה לישון
נמאס לי להגיד שאני צריכה לישון ולא ללכת לישון >< ואני אל הולכת לישון כי אני צריכה לעבור בדרך המקלחת וזה מעייף מדי
*טמטום*

הוא. לא. מטומטם.

שגם אני אתחיל להשמיץ את דראקו בציבור? או שמא עלי לומר, דארקוץ- בתחת? (הו, הברקה של רגע. זכויות שמורות, כן?)

ס א י

New member
../images/Emo115.gifדראקו. לא. קוץ. בתחת.../images/Emo46.gif

דראקו הוא בישי שולט ומושי מושלם *טמטוםפאקצי* בכלמקרה, אני מעדיפה את דראקו על פני הארי. חוצמזה, את חיה באשליות שהארי קדוש מעונה והוא לא
הוא מעצבן. רון והרמיוני סובלים בשקט את כל תשומת הלב שהארי מקבל ומבליגים מההתעלמות הגמורה מהם. במיוחד רון, כי הרמיוני מילא, היא המכשפה הכי חכמה בשכבה ובלה בלה.. אבל רון הוא סתם, אין בו שומדבר מיוחד ואף אחד לא מתייחס אליו. ואז, כשסוף-סוף קורה משהו לרון והוא מקבל את סיכת ההדרכה אז הארי, במקום לפרגן, מתחיל לחשוב "למה הוא ולא אני?"~ קדוש מעונה? לא.
נו, אז חפרתי~לאנורא.

זה היה חד פעמי!

(ראי הודעה שלי בשרשור השאלות הקטנות והנצלש"ים) והארי לא אוהב את תשומת לב הזאת! ורון הוא דמות גאונית והייתי עושה אותו בכיף! ו...אוף, נעה! את ממש מחללת את הקודש! *דופקת את הראש בקיר*

ס א י

New member
../images/Emo115.gif רון גם שלי, אז תאלצי לוותר

שניה, לא הבנת~ למה בדיוק אני מחללת את הקודש? והיי, כתבת נעה בלי ו'
כולם כותבים עם ו'
תראי, אני לא אומרת שהארי מודה על זה שההורים שלו נהרגו כדי שהוא יהיה מיוחד~ אני אומרת שהוא כ"כ התרגל לתשומת לב הזו עד כדי זה שכשהיא מועברת קצת לרון או למישהו אחר אז הוא מתחיל לקנא. הארי הרוויח מהתשומת לב הזו הרבה מאד. כמו דברים שהוא שידל את לוקהרט\סלגהורן לעשות. בלעדיה היה לו קצת יותר קשה~ תראי, אני אוהבת רק את הארי של הספר השישי וסוף החמישי. אוקי, את האמת? אני אוהבת שהוא מיוסר באמת :) זה הופך אותו לדמות טובה. אבל אי אפשר להכחיש שהוא חושב שהוא קדוש מעונה. או שאפשר להגיד, מדמיין שהוא קדוש מעונה.

yakovf2

New member
תפסיקו לריב,הרי זה ידוע שהגבר

הכי שווה שם הוא נוויל. איזה חתיך איזה בטן עגלגלה ומתוקה איזה תחת שתופס חצי מושב גדול ברכבת. פשוט מושלם.

העיפרון

New member
את צריכה להבין,שכישוף התמונה הוא

כמו הקלטה אצלנו בווידאו,האדם בתוך התמונה הינו הקלטה של הבעלים,לא אדם בעל רצון עצמאי וחושב,

אמורה3

New member
מ

אבל למה, לדוגמא בקלפי צרפדע השוקולד.... רואים את דמבלדור מופיע ונעלם-מתי שבא לו? אולי הוא פשוט משוטט בין כל קלפי צפרדעי השוקולד הקיימים שלו - אבל ברור שזה הרבה... השאלה היא למה הוא נעלם אם זו דמות קבועה ללא רצונות?

למעלה