שאלה

Molly88

New member
שאלה

זו הפעם הראשונה שמישהו הולך לרדת לי
איך אני אמורה להכין את עצמי ? ברור שאני אתקלח ואשים המון סבון וכל זה, אבל.. אתן הבנות, נוהגות לשים קרמים למטה? משהו שישמור על ריח נעים? נ.ב אין לי בעייה של ריח רע שם למטה, ממש לא, אני פשוט רוצה שגם הוא יהנה מזה. תודה

בן אוהב להריח את ריח הכוס

כמובן שיהייה רחוץ . אבל בכול זאת נישאר הריח הטבעי . כמו כלב לא?. גם הוא חרמן ומריח

veredp

New member
אוי נו באמת הגזמת חמודה..

נחמד מצדך שאת רוצה שהוא יהנה מזה, אבל.. הוא לא יהנה מהטעם גם אם לא יודעת מה תשימי שם.. נסי אולי שוקולד =) ומה את כלכך מתכננת ומתכוננת לקראת זה? אם זה יהיה שיהיה בטבעיות, את לא צריכה לדעת מראש כל צעד שלו, זה הורס לדעתי..

בלאגנית

New member
ותיהני...

אני חשבתי שאני אהנה מזה יותר..אולי בעצם הכל תלוי בפרטנר

חופ שיה

New member
לא מסכימה אתך

לא הכלתלוי בפרטנר. אין ספק שפרטנר עם יכולות וכישורים טובים יכולים לשנות את פני המצב אבל זה קודם מתחיל בך. כל שתהי יותר ברורה בתגובות ובתקשורת שלך איתו, ככל שתדעי מה טוב לך ואיך את יכולה לעזור לעצמך מעבר למה שהבן זוג מעניק לך כך האקט הזה יהיה משובח יותר.

שגיתא

New member
מולי יקירה הדרך שלי לשמור על ../images/Emo54.gif

על הארומה והנקיון של מפשעתי (הלא מגולחת בכלל אם יורשה לי להזכיר) א. בכל מקלחת שטיפה פשוטה במים פושרים או קרים לפי הטעם
, ב. מידי פעם עם שמפו של ילדים שיהיה עדין ממש מסבנת את המקום אבל לא סבון לשטיפה פנימית, הסבונים האלה הורסים את הלחות והאיזון הטבעית והרצויה של המקום
, לא רצוי להשתמש בקרמים מאותה סיבה וגם לא בושם האלכוהול שלהם יכולים לצרוב ולגרות את המקום העור מאד רגיש, וגם יכולים להשאיר אחריהם טעם של הקרם מה שלא ממש טעים
, והטכנאי צדק בצורה אמנם מגעילה הציק את העניין, מה גם שלמרות שחלק מבני האדם מנסים להתעלם מן העובדה, יש משהו מדהים ומגרה בריח הזיעה הקלה שנמהל בריח הגוף שמתמלא תשוקה ונמצא בתוך קטע מיני, אם אני יודעת על המאורע מראש אני גם משתדלת להמנע ממאכלים כמו שום ובצל שיכולים לעלות אח"כ גם מהפה אצלי גם חלק בזיעה אבל בד"כ ריח סבון מעורבב עם ריח הגוף מספיק בהחלט (אני גם משתדלת לא להתחיל קטע מיני בלי מקלחת נעימה) ואל תדאגי תהני מהחוויה המרנינה מרטיטה של הלשון והאצבעות בתוכך אל תכנסי לתסכולים של כן נעים לא טעים וכו', אם את תהני מזה רוב הסיכויים שהבחור יתעודד וימשיך בפעמים הבאות, שגיתא

אני לא שמה כלום...

רק דואגת שלא ישארו שערות שם למטה....והוא נהנה...מאד....את לא מבינה אפילו עד כמה...את לא צריכה להכין כלום...גם אני חששתי בתחילה ופחדתי שיהיה לו טעם מוזר אבל הוא דוקא אמר שזה טעים לו....שהגמירה שלי מתוקה...בהצלחה!

למעלה