שאלה........

סתיו 414

New member
שאלה........

אוקיי, זוכרות לפני כמה ימים שאמרתי לכן שהגיניקולוגית עשתה לי אולטרסאונד ואמרה לי שאין לי כלום..? אותן אמרתן לי שאני חייבת לעשות את הבדיקה של הניתוח כדי לוודא את זה. אז אני חושבת שאתקשר למראפה לייעוץ או משהו.. אבל אם במידה ויגידו לי שאני צריכה לעשות את הניתוח הזה.. אתן יכולות להסביר לי מה עושים בדיוק.?? ואם זה כואב?..

ר ו מ י ה

New member
חו"ח- לא לרוץ לניתוח כל כך מהר

בטח ובטח לא לניתוח שכל מטרתו הוא אבחנה. מה שכן נאמר הוא שניתוח הוא הכלי היחיד הקיים היום שיוכל לומר לך בוודאות האם יש לך או אין לך אנדו' וזאת בניגוד לאבחנה של הרופאה שלך ששללה את קיום המחלה ע"י אולטראסאונד לא רלוונטי. ולמרות האמור, רופאים מיומנים (דוגמאת רופאי תה"ש) יוכלו לזהות האם את חולה במחלה או לא גם ע"י בדיקה ותישאול נכון (מה שלצערי לא כ"כ טרוויאלי כפי שראית במקרה שלך). במידה ויהיה חשד להיותך חולה במחלה, אני לא חושבת שניתוח בשלב זה הוא הפתרון הנכון עבורך. מה שכן נכון הוא להיות בדיכוי של גלולות דבר שיכול לדכא את המחלה ולא לתת לה להחמיר ולהסתבך . אני חושבת שאם האבחנה נעשת בגיל מוקדם, יש סיכוי רב לדכא אותה ולא להגיע למצבים קשים בעתיד. כל הכבוד לך על כך שגם בגיל 17 את מודעת לדברים ונלחמת על בריאותך. ישר כח

למעלה