שאלה!!!!! האם יס סטארס ישדרו את העונות הראשונות והשניות של האו.סי ומגרש ביתיח בשידורים חוזרים?!?
ב באע New member 27/6/06 #1 שאלה!!!!! האם יס סטארס ישדרו את העונות הראשונות והשניות של האו.סי ומגרש ביתיח בשידורים חוזרים?!?
I Im All That New member 27/6/06 #2 אם.... יס ירכשו את הזכויות...אז כן...אם יס לא ירכשו את הזכויות אז לא...!
I Im All That New member 28/6/06 #6 ליס היו את הזכויות... והזכויות היו לשנה בלבד וכשנגמרה השנה אז נגמרו הזכויות...!
S snier1991 New member 28/6/06 #7 זה היה קצת יותר משנה סביר להניח 18 חודשים כי השידור בערוץ 10 היו מהזכויות של יס
ה היידי היידי היידי New member 30/6/06 #10 הם כבר שידרו! לפני שהתחיל יס סטארס שידרו שידורים חוזרים ביס וויקאנד.. אז אין סיבה שלא יעשו זאת שוב! במיוחד בגלל שאני לא חושבת שיש להם הרבה סדרות חדשות
הם כבר שידרו! לפני שהתחיל יס סטארס שידרו שידורים חוזרים ביס וויקאנד.. אז אין סיבה שלא יעשו זאת שוב! במיוחד בגלל שאני לא חושבת שיש להם הרבה סדרות חדשות
L LeRanch New member 27/6/06 #3 הלוואי שמגרש ביתי תשודר שוב! לא ראיתי את העונות הראשונות ויצא לי לראות פרק בשבוע שעבר וזה ממש יפה