שאלה

שאלה

יש לי סוני 2 שקניתי כאן בארץ. בעוד חודש בערך אני טסה לארגנטינה, וכל שנה אני כמעט נימצאת שם בגלל המשפחה שיש לי ויוצא לי הרבה פעמים להשתעמם שם, אז כדי שאני לא אשתעמם אני אקח איתי את הסוני. השאלה שלי היא: האם בשדה התעופה בארגנטינה יכולים לעשות לי בעיות עם הסוני ולגרום לי לשלם עליו למרות שקניתי אותו כאן בארץ? ואם אני אציג חשבונית של הקנייה מהארץ, זה יכול לעזור? תודה למי שעונה!

חחחח מהה?!!?!

דיברתי על סוני פלסטיישן 2

אלון 58

New member
אז מה צריכה להיות הבעיה...?

את אמורה להצהיר שאת מביאה זאת עמך,וכשאת עוזבת את ארגנטינה זה עוזב עמך,לא בטוח שהם מתעסקים בשטויות כאלו,היום גם עם מצלמות וידאו וסטילס יקרות,תחנות המכס בעולם לא מתעסקות,כל עוד לא תביאי עמך טלויזיה או מקרר לא אמורה להיות שום בעיה

חחח

"להתעסק עם שטיות כאלו" חבוב כל המטרה שלהם זה שאם אנשים מביאים מוצרי חשמל אם ינסו למצוא את הדרך כדי לקחת מהם כסף. וככה זה בכל המדינות בעולם. ככה שאתה לא יכול להגיד שזה "שטיות". אם זה היה שטיות לא היו מתעסקים אם זה בכלל אז תחשוב על זה

אלון 58

New member
../images/Emo3.gifאם הם פסיכים,אז יגידו לך משהו...

על זה!אנשים אצלנו בקבוצה באו גם עם מצלמות-וידאו יקרות,ועובדה שאף-אחד לא ביקש מהם לראות קבלות או משהו אחר,את רוצה להגיד לי שה-SONY הזה זה מוצר כל-כך יקר ששוה להם לדרוש מכס על זה?!אני כמעט בטוח שאם היית פונה אליהם ביוזמתך,הם היו מסמנים לך להמשיך החוצה,ומכסימום היו אומרים לך: Todas tonterias!

Matanhirsch

New member
לא נראה לי שתהיה לך את הבעיה הזאת..

אבל תהיה בעיה אחרת!! קחי בחשבון שהחיבור בארגנטינה ובאמריקה שונה מהחיבור פה ואת תצטרכי מתאם. לי הייתה אותה בעיה גם עם מכשירים שקניתי בארה"ב(באותו סגנון כמו הסוני) וקנינו מתאם שיחליף את החיבור..מקווה שאת יודעת את זה.

InfectedM

New member
דווקא החיבור בארגנטינה הוא PAL, כמו

בארץ. בחלק מדרום אמריקה אימצו את השיטה האמריקנית - NTSC. בארגנטינה לא. מפה

yaelgro

New member
הוא מדבר על חשמל

לא על שיטת השידור של הטלויזיה

למעלה