שאלה...

מה זה הדבר הזה?

איך את מעיז להשוות בין שני ציורים שהם לא שלי! אתה רוצה לראות משהו מקצועי שנייה!

תראה את זה! תכנס לכתובת הזאת

http://tunaferit.deviantart.com/ פה וזה לא במחשב אפילו שעושה דברים שביד אי אפשר לעשות אבל בכל זאת לצייר הזה יש יכולת לא אנושית

elad_t

New member
ילדה...

את נעלבת מהר מידי. תרגעי, תנשמי אויר, אף אחד לא ביקש ממך להוכיח כלום. תקראי שוב את התגובות. ואז תחזרי עם תגובות קצת יותר שקולות.

בחייאתק אל תדבר בשפה גבוה

כי אני לא מבינה שהוא משווה ציור שלי לציור של מישהו אחר מה זה משנה מהציורים של אחרים? זה ישנה בי משו אני כבר מציירת מאז שנולדתי קיצר לא משנה רק רציתי להראות לו שזה ציור בעיפרונות ולא במחשב

scalla

New member
מישהו האשים אותך שזה במחשב?!

כי לא ראיתי שאף אחד האשים אותך באשמה כזאת, ובכלל לקחת את כל העניין בצורה מוגזמת.

scalla

New member
ראיתי רק שאני לא חושב שזה ראוי ליחס

תשמעי, ממה את מופתעת?! את בפורומים באינטרנט. תמיד יהיה מישהו בכל פורום שחושב שהוא יודע יותר טוב ורק הוא צודק, ולא ממש יתן את התגובה בשפה יפה. אבל זה לא אומר שאת צריכה להתיחס בכלל. בלי קשר, ממה שאני רואה אצלך בציורים בשנה האחרונה את מתפתחת יפה.

מיכאל ג

New member
אם את בכלל רוצה להרגע

את יכולה לדפדף אחורה ולראות עבודות של ג'ימי רק כדי להבין מי הבנאדם שהעביר עליך ביקורת.

j i m m y

New member
זה לא נכתב בשביל לעצבן, בכלל

זה נכתב מתוך דעה אישית. ברגע שאתה מגיע מרקע וממקום שדורש ומלמד שפה מסויימת, את רואה ש - וואללה, נכון - את מאמצת אותו.

scalla

New member
אני בן. ...

מה שאמרת עכשיו, בכלל לא מזכיר את מה שאמרת מקודם או את השפה שדיברת בה מקודם. עדיין אני חוזר ואומר בציור אין כזה דבר שיטה נכונה, ובכלל לא כל מה שמלמדים במכללה הוא נכון. צריך לקחת את הכל בעירבון מוגבל. אם משהו מתאים לך קח אותו ואם לא לאו, אבל אי אפשר להכתיב לאחרים איך לצייר, הנכון לעשות הוא להמליץ על טכניקה זו או אחרת וזה תמיד טוב ועוזר (ואפילו מומולץ).

j i m m y

New member
זה נכון שאין שיטה נכונה,

אבל - ולפי דעתי - כשאתה מצייר משהו מסויים יש טכניקה מסויימת שעוזרת לדבר להראות יותר טוב, יותר מלוטש ויותר מקצועני. ולתוכחה - העבודות שלך מדגימות את העניין הזה הכי טוב: בכל עבודה שלך אתה משתמש בטכניקה שנראת טוב לנושא המצוייר.

בתקוש

New member
בתור מתחילה..

היתי אומרת שכדי לך קודם כל להתאמן ברישום על הנייר ואחר כך לקנות וויקום. A -4 גודל מצויין. למה להסתפק בפחות? כאשר היד שלך תהיה בטוחה לוח קטן יותר פשוט לא יספיק לך. זה מתוך ניסיון...

למעלה