שאלה...

scalla

New member
../images/Emo6.gif

בכנות טאבלט A5 לטעמי הוא הגודל האידיאלי (לי). יצא לי לשמוע רק על אחד שיש לו A4 ואמר שהוא היה מחליף לA5 (בפורום אחר). לא יצא לי לשמוע על מישהו שהיה מחליף A5 בA4. כל השאר הם כל השאר. העניין שאל תשכח שA4 זו מפלצת שתופסת את כל השולחן ודי מונעת ממך אפשרות לסנכרן בינה לבין המקלדת. גם מה שיצא לשמוע על לא מעט אנשים שהטאבלט הראשון שלהם אמנם היה A6 אבל אז הם עברו ישר לA4 ואין להם ממש מושג לגבי ההתעסקות עם A5. גם יצא לי לשמוע על מישהי שהטאבלט הראשון שלה והראשון שהתנסתה בו היה A4.בכל מקרה, הדיון כבר היה שחוק ממזמן ונעשה כבר מליון פעמים במליון פורומים שונים. התוצאה בסוף תמיד שכל אחד מעדיף טאבלט בגודל שונה.

leshemAmit

New member
זה דווקא די נכון בהרבה מוצרים

יש הרבה מוצרים שמורידים להם סנטימטר בעובי והם שווים הרבה פחות. במיוחד בדיוידי כשיש לך סראונד. בגלל זה לי יש טאבלט בעובי חצי מטר ובמשקל 16 קילו, נכון שאני יכול לכתוב עליו רק בעמידה או כשהוא מונח על הריצפה. אבל הוא מאוד מדוייק...

limilu

New member
דווקא פחות יקר,

גרפייר4 בגודל A6 עולה בדיוק 99.95$ [בדקתי
], ובגלל שהם לא עושים משלוחים, עשיתי חיפוש באמאזון, יש שם אחד שמוכר בדיוק אותו דבר באפילו פחות. 85$ אני חושבת.

Adi1442

New member
גם אני עשיתי את השטות וקניתי בחו"ל

אכן המחיר היה 99.95 המשלוח עלה לי 29.95 שילמתי בדואר את כל המע"מ זו הייתה רק ההתחלה - העט עצמו הגיע שבור, ולא היה עם מי לדבר בחנות הדפוקה בארה"ב. חדש כבר קניתי בארץ ואני מרוצה עד הגג

Adi1442

New member
עט עם סוללה = Toys r Us

אל תגע בעט עם סוללה לך רק עם וואקום אם אני לא טועה, זה האתר שלהם: http://www.arigent.co.il/wacom/

בתקוש

New member
בתור מתחילה..

היתי אומרת שכדי לך קודם כל להתאמן ברישום על הנייר ואחר כך לקנות וויקום. A -4 גודל מצויין. למה להסתפק בפחות? כאשר היד שלך תהיה בטוחה לוח קטן יותר פשוט לא יספיק לך. זה מתוך ניסיון...

pillit

New member
בתור מתקדמת

אני מאושרת בהחלט עם האיי 5. האיי 4 היה סתם גדול, תפס מקום- ואימץ לי את שורש היד.

בתקוש

New member
רישום מעולה!

אז לא הבנתי אותך נכון, כאשר אמרת " בתור מתחילה" Sorry!!

j i m m y

New member
מה יהיה עם המריחות האלו?

זה רישום של מתחילה, יקירתי. אין מריחות ברישום מקצועי, רק הפעלת לחץ על העפרון ושימוש בעפרונות בדרגות קושי שונות.

scalla

New member
זה ממש לא נכון...

מריחות לא מעידות על חוסר מיקצועייות. תמיד אומרים למתחלים לא להשתמש במריחות כדי שהם יקבלו שליטה יותר טובה על העיפרון, וגם בגלל שנדיר שמריחות יוצאת כמתוכן ולא מכוערות אלא, אם הן נעשות בכלי מיוחד. מה שכן אני מסכים שזה רישום של מתחילה, כי יש הרבה דיספורפוציות. למרות זאת אני רואה כאן פוטנציאל.

j i m m y

New member
מה נראה יותר מקצועי?

http://www.domai.com/art/derek/images/allabouteve-charcoal.jpg

scalla

New member
אתה נותן לי ציור עם אלף מריחות ...

בשאלה אם הוא יותר מיקצועי מציור אחר עם אלף מריחות? אני מקווה לפחות ששמת לב להם. סתם לידע כללי מריחות זאת טכניקה וטכניקה שמשתמשים בה המון. כן, ציור מיקצועיים. משתמשים בה בעיקר בפחם. עוד דבר, אתה מתעלם מזה שאמרתי שזה בהחלט רישום של מישהי בתחילת דרכה.

למעלה