שאלה

hadad1

New member
שאלה

אני מנגן כבר שנה ורבע די אינטנסיבי, 8 חודשים אצל מורה הפסקתי איתו לפני חודש ואין לי את מי לשאול. וגם אני יודע מה הוא יענה לי אז ככה אני מנגן רק על קלאסית. ניגנתי בחשמלית בדיוק 10 דקות וכל המולטים והדיסטורשנים שאתם מדברים עליהם פה זה כמו סינית בשבילי. והשאלה היא האם זה הזמן לעבור לחשמלית? ואם יש צורך ללכת למורה לעוד איזה חודש שילמד אותי על חשמלית ,כאילו יש טכניקות מסויימות ששוה לשלם עליהם 320 ש"ח לארבע שיעורים. ואם אני נחשב למתחיל בחשמלית זה אומר שאני צריך לקנות גיטרה חשמלית למתחילים( אם אני ממש לא רע בקלאסית )? ואני מצטער על המליון שאלות אז שכל אחד יענה על משהו אחר אם אתם יכולים לתת לי טווח מחירים של גיטרות חשמליות למתחילים /חצי מקצועניות/מקצועניות סוף הדרך שמאלה וגם כמה יד שניה מוזיל את המחיר בערך תודה רבה לכם אמיר

The Exorcist

New member
בשלב הזה אתה יכול להחליט

אם אתה רוצה לעבור לחשמלית או לא. יש הרבה טכניקות ואם זה חשוב לך אז שווה ל"בזבז" 320 ש"ח. בכל אופן, הטווח הוא בין 1500 ל5000 ש"ח (יותר מזה אתה לא צריך) וגיטרות למתחילים אלא גיטרות זולות יחסית (לא לבזבז את הכסף) אני ממליץ לך על פנדר מקסיקנית (לא סקוויאר)

catrosizm

New member
זו אחת מהשאלות שבא לי לבזבז..

עליהם עוד שתי דקות. לדעתי... לקנות חשמלית אתה כן צריך.גם אם אתה לא מי יודע מה.כי חשמלית זה הרבה יותר כיף , אבל אם תעבור תצטרך להתרכז בדברים יותר משעממים כמו לימוד סולמות וכללו. עכשיו , מורה לא כדאי לך בשום אופן. קודם כל יש את כל החומר באינטרנט ואפילו לא רק באנגלית. מחירים. מתחילים-600 אולי 800 ואם אתה קונה גיטרה כזאת.אני ממליץ לך לא לקנות של חברה מוכרת.כי אז אתה משלם רק על השם.יד שנייה לא תעזור לך בהרבה פה. אולי 100 ש"ח. "חצי מקצוענים"-מה שלדעתי יכול לעלות בסביבות 1500 1600 פה ההפרש במחירים גדול. אתה יכול למצוא את הגיטרות האלה ב1000 ביד שנייה.. ומקצוענים-זה מינימום 2500 אני לא יכול להגיד לך עד כמה. כי יש כאלה שמשקיעיים כמה עשרות אלפים. וההבדל במחירים בין יד שנייה כמעט אפסי. מקווה שעזרתי. ואני שוב מזכיר. peavey raptor plus פיקאפים של סטרטוקסטר מצב טוב 1300 ש"ח אסף 054671029

NKstuff

New member
כיף?!?! יותר כיף?!?

בורות מוחלטת! גיטרה חשמלית וגיטרה קלאסית - אלו שני כלים שונים לחלוטין! הטכניקה הדרושה שונה לגמרי! אין אפילו סיבה להשוות... זה כמו להשוות בין כינור וויולה - אלו שני כלים שונים לחלוטין, שמנגנים עליהם בצורה דומה - אך לא זהה. כותבים להם בצורה דומה - אך לא זהה, והם נשמעים דומה - ולא זהה. אין דרך, ואפילו אסור, להשוות בין כלים כאלה זה רק מטעה ומכניס אנשים למצבים מבלבלים ומבולבלים... אם אתה מחליט לעבור לחשמלית (לא להתקדם - זה צעד הצידה, ולא קדימה (אמר האדם הקלסיקאן לאדם המחושמל)), אז שווה לך לקחת מורה- כי לבד אתה לא תצליח לעשות חלק מהדברים (כמו לנגן מושתק (MUTE), או "לשרוק" או אנא אערף...). מה היה הקטע שם עם לימוד סולמות? טימטום. על כל כלי שהוא - עלייך לשלוט על כל הסולמות והמודוסים ע"מ לדעת להפיק ממנו את המירב. אדם שחושב שרק בכלי מסויים צריך לעשות זאת - אינו אטום למדי. NKstuff

NKstuff

New member
הינו ולא אינו...

אני שונא שיש לי טעויות הקלדה כאלה.

yoni162

New member
אין לך מושג על מה אתה מדבר

ההודעה שלך מטעה ומראה על חוסר ידע מושלם.

למעלה