שאלה..

שאלה..

בחמישי בערב, שכחתי לכחת גלולה, ולכתחי אותה רק בשישי בבוקר 14 שעות אחרי הזמן שלי.בחמישי בבוקר אני וחבר שלי שכבנו. יש סיכוי להריון וכמה זמן יכול לחיות הזרע של הגבר בתוך הרחם של האישה?

יקירתי זה לא עניין של מה בכך../images/Emo4.gif

כמה זמן את לוקחת גלולות

daniella1980

New member
לא הייתי ממהרת לייעץ לה פוסטינור

במקרה הזה ספציפית, גם אין מספיק פרטים לגבי מה סוג הגלולות וכו'. אני מאוד ממליצה להתייעץ עם רופא הנשים ולהפנות את השאלה לפורום טיפול מיני ומיניות.

ואני לא הייתי לוקחת צ'אנסים../images/Emo70.gif

בייב כל אחת והדרך שלה... שתעשה ככל העולה על רוחה ...

offנועה

New member
../images/Emo13.gif לא לא לא!!

אין שום צורך בפוסטינור, אם היא לא תשכח לקחת עוד גלולות היא בטוחה. הזרע מתקיים בגוף האישה 48 שעות לאחר קיום מגע מיני, 14 שעות איחור בלקיחת גלולה אינן קריטיות. עליך להמשיך ולקחת את הגלולות כרגיל. ואם לא תהיי בחרדה (זה גורם לאיחור), המחזור יגיע בזמן והכל יהיה בסדר. רק אל תשכחי יותר...

bar666xp

New member
סתם מכניסות/ים אותך ללחץ...

אם את לוקחת באופן סדיר גם אם תפספסי יום זה אומר שבמקום 95% שלא תיכנסי להריון (כן יש גם סיכוי להריון כשלוקחים גלולות)... אז את ב80% +- רק אם לא לקחת 3 ברציפות אז 75% ברור? בקיצור רוצה שקט נפשי תקבעי זמן קבוע לקחת את הגלולה (רצוי משהו כמו אחרי/לפני א.ערב או מקלחת בקיצור משהו שאת עושה כל יום +- באותה השעה ובאותו הזמן גלולה).

daniella1980

New member
זה נכון שהיא בעקרון לא מוגנת כל

החודש עד החפיסה הבאה ולכן להבא עליה להשתמש בקונדום. לגבי פוסטינור, אני לא משוכנעת שזה מה שרופא היה אומר לה לעשות עכשיו. אחרי הכל זו לא סוכריה, ולא לוקחים בכל מקרה של סיכוי נמוך מאוד להריון, המקרה הזה הוא מאוד גבולי לדעתי.

תשובה

ההגנה שלך אכן נפגעה קצת כתוצאה מפיספוס הגלולה. אני מציע שתקחי פוסטינור - היא גלולת החירום ליום שאחרי. ניתן לקנות בכל בית מרקחת וברשתות הפארם. במקביל המשיכי לקחת כרגיל את הגלולות. למשך השבוע הקרוב השתמשו גם בקונדום.

לפני שאת לוקחת פוסטינור ועושה

עוד יותר שטויות עם הגוף שלך, תתקשרי לכללית call או איזה מענה קולי של קופ"ח שלך ויש שם אחות מוסמכת שתענה לך

אבל זה שבת כבר,ומה המספר שלהם?

קראתי שזרע חי 72 שעות בסביבה שלו, אבל הרחם הוא מקום הרבה יותר חומצי מהאשכים, ככה ששם הוא אמור לחיות ממש כמה שעות.. ניראה לי שבגלל זה התאי זרע אמורים לשחות ממש ממש מהר לביצית- כדי לא למות.. הגיוני?

למעלה