שאלה

שאלה

שלום,אני אפרת. יש לי שאלה,ואתם מתבקשים לענות בכנות,ולא להתעצבן. עד לפני כמה חודשים,אהבתי מאוד את נינט ואת כל מה שהיא עושה,וגם אהבתי אותה בכוכב נולד וכו'. אבל כאשר התגלתה הפרשה שהיא בגדה ברן,ובאפרת אני פשוט כעסתי. מאז שגיליתי שהיא בגדה בהם,בשניהם אני לא סובלת אותה. השאלה שלי היא- אתם לא מרגישים קצת מאוכזבים ממה שהיא עשתה,ומאיך שהיא התנהגה כלפי חברה שלה,ויותר מזה,כלפי בן הזוג שלה? תודה

אממ...../images/Emo105.gif

תראיגם אני חושב שמה שהיא עשתה לא יפה אבל אף אחד חוץ ממנה לא יכול לדעת מה הדבר האמיתי אני אף פעם לא מאמין לעיתונים בדברים כאלה עד שאני לא ישמע ממהם מה קרה לא שזה מעניין אז נאמין בנתיים שתחיה את החיים שלה כמו כל אדם כי באמת מגיע לה נמאס לי מכל הדברים שמוציאים עלייה..

ג ב ש ו ש

New member
דווקא אני לא מאוכזב../images/Emo31.gif../images/Emo88.gif

ואני יודע שיש עוד רבים כמוני,כי סה"כ אף אחד,אבל אף אחד חוץ מהם כמובן לא יודע מה הלך שם באמת
אז אי אפשר סתם לדבר וסתם להאשים אנשים שאנחנו לא בטוחים בהם. זהו.

MC MoRaNa

New member
אבל

את לא יודעת מה היא עשתה. את יודעת את כל העיוותים שצהובונים ואתרי האינטרנט שמים לך בפה, ומאמינה לזה. את לא יודעת מה באמת הלך שם, את לא יודעת אם הייתה בגידה, את לא יודעת למה רן ונינט נפרדו. את לא יודעת כלום. אז על מה את יכולה להיות מאוכזבת? את מוזמנת להיות מאוכזבת מעצמך, שאכלת כמו עמה את כל מה שהתקשורת המעפנה הזאת האכילה אותך בכל החודשים הללו.

rotemsror

New member
../images/Emo45.gif

אף אחד באמ לא יודע מה באמת קרה שם הצהובונים הנחותים האלה יעשו הכול כדי למכור כמה שיותר עיתונים לא אכפת להם מי נפגע מזה

rotemsror

New member
ה../images/Emo45.gif מסמל את זה שהסכמתי עם מה

שמורן כתבה , לא עם זה שאני מאוכזבת מנינט

אריאלקו

New member
חוץ מזה, זה לא ממקור ישיר וכל עוד

זה לא ממקור ישיר, אי אפשר לדעת. זה לא שאפרת סיפרה שהיא מצאה את ההודעות- חברה שלה סיפרה שהיא סיפרה לה. "הכוונה שלהם מאד ברורה"- הרבה פעמים אנשים נוטים להגזים ולנפח את הסיפור ככה שהוא יהיה יותר מעניין. יכול להיות שהם הכירו והיו ידידים, אולי אפילו הרגישו משהו מעבר לזה, אבל לא היה כלום והם התכתבו. אז זה שהכוונה שלהם הייתה ברורה יכול להיות סתם הגזמה. חוץ מזה זה שאפרת ויודה היו חברים זה לא נותן לה זכות לחטט לו בהודעות. אז גם היא לא

rotemsror

New member
נכון וחוץ מזה גם אם אפרת הייתה

אומרת את זה מי היה מבטיח שהיא לא משקרת

LemonLimeLilach

New member
למה שאנחנו נהיה מאוכזבים

ממה שקרה בחיים הפרטיים שלה? אולי אם הייתי רן דנקר הייתי קצת מעוצבנת שמישהי כמו נינט ברחה לי מבין האצבעות, אבל אני לא, אז...

למעלה