שאלה על השתתפות בפסטיבל אני מנקבלת כסף?
R RoieL New member 16/6/06 #7 ../images/Emo28.gifדיי נו לכו../images/Emo10.gif אני לא מקבל כלום אףפעם ורונה ממש טובה בדמקה אה שחמט
M MagnoMale New member 16/6/06 #8 אממ אני קיבלתי.. משהו כזה: הרב מזמין את הלהקה שלך לדברי תורה בקשר למוסיקה. מאשר להם ללכת?P: אז אמרתי כן חח.. והיה לי הופעה גם שהסכמתי להופיע וקיבלתי עליה 500 שקלP:
אממ אני קיבלתי.. משהו כזה: הרב מזמין את הלהקה שלך לדברי תורה בקשר למוסיקה. מאשר להם ללכת?P: אז אמרתי כן חח.. והיה לי הופעה גם שהסכמתי להופיע וקיבלתי עליה 500 שקלP:
M MagnoMale New member 16/6/06 #9 ומה זה אמור להיות ה../images/Emo28.gif הזה?P: חשבתי שאתה זה נוי אחחח השנינות.
R RoieL New member 16/6/06 #13 זו סחיטה, עזוב לא תבין [הו השנינות המקורית, אני מפתיע אפילו את עצמי ] [נויה עזבי לי תרגל]
פ פלורי2 New member 17/6/06 #17 תנו לי לנחש מה יתמשך מכאן..../images/Emo69.gif מהיום- הוא המאמומץ שלי! וקוראים לו דון לאון, בשבילכם-שפמנון.
תנו לי לנחש מה יתמשך מכאן..../images/Emo69.gif מהיום- הוא המאמומץ שלי! וקוראים לו דון לאון, בשבילכם-שפמנון.
R Rock Dragon New member 17/6/06 #18 לאאאאאאאאאאאאאאאאאא די! לאימוצים! גרגר כושי@!!!!! גרגר![המבין יבין?]