לאידע מה איתכם, אבל לי משעמם..יאללה
פאנק רוק: בכלליות דיי קקה [חוץ מכמה שירי נוסטלגיה] , להקות : sum41 , blink182 וכל השיט הזה .. קיצר זה עלק פאנק. [או שאני מתבלבל והתכוונת בכלל לפאנק, יעני ל TRUE פאנק .. שפה אני לא ממש מבין בנושא] רוק איטי: אין סגנון כזה אחי.. דיי בולשיט. רוק אינסטרומנטלי: שיר אינסטרומנטלי= שיר שיש בו רק כלי נגינה, ללא וואקל[ללא זמר\סולן\שירה] . להקה אינסטרומנטלית= להקה שכל השירים שלה אינסטרומנלטית, זתומרת, להקה ללא זמר\סולן\שירה. מכאן שאין בדיוק סגנון שקוראים רוק אינסטרומנטלי, מה שכן, אתה יכול להגיד על שיר או אלבום שהוא אינסטרומנטלי, או על להקה שהיא להקה אינסטרומנטלית. לדוגמא, lequeed tension experiment [מקווה שכתבתי נכון] זאת להקת פרוגרסיב מטאל אינסטרומנטלית [שוב, זתומרת, שאין להם סולן] שהוציאה 2 אלבומי פרוגרסיב מטאל אינסטרומנטלים, וללהקה camel יש אלבום בשם the snow goose שהוא אלבום רוק מתקדם אינסטרומנטלי, כלומר, כל השירים בו הם ללא סולן. [הלהקה camel עצמה אינה להקה אינסטרומנטלית, שכן שבשאר האלבומים שלה כן יש סולן] [אחח, אין כמו חפירה טובה] רוק אלטרנטיבי: אוי, פה זה קצת מסובך. לא יודע בדיוק איך להסביר, זתומרת, אני אדע להגיד על להקה שהיא עושה רוק אלטרנטיבי אם אני אשמע אותה, אבל קשה להגדיר מזה. בעיקרון ממה שאני שמתי לב, לרוק אלטרנטיבי בהחלט יש סאונד ייחודי משל עצמו, והוא מערבב הרבה סוגים שונים של רוק ועושה מהם מעין משהו חדש [הממ, הסבר צולע לאללה, אני מודע לכך] לדוגמא הלהקה a perfect circle , לטעמי לפחות , מערבבת הרבה סוגים שונים של רוק - מטאל, גראנג', ועושה מזה משהו אחר. [עוד פעם, הסבר צולע, ידוע לי] קיצר, שמע את a perfect circle , ואני מאמין שתבין. [בעיקר ממולץ האלבום Mer De Noms ומתוכו השיר Orestes , פשוט שיר מדהים] רוק גותי: עזוב'תי, בחיאת. מה שכן, ההיתי ממליץ לך על להקת מטאל גותית - after forever , בייחוד האלבום mother earth רוק דרומי: שוב, אין דבר כזה, פשוט בולשיט. רוק כבד: ווא ווא, כבר אין לי כוח לחפור..ויש על מה לחפור.. אז בקיצור קבל מספר להקות חובה בכל בית: deep purple , lez zeppelin , ac\dc , black sabbath , אבות הרוק הכבד. רוק מתקדם: פיי איזה חפירות אפשר לדפוק גם פה .. בעיקרון סגנון שמשלב בין מוזיקה קלאסית לבין רוק, אבל זה כל כך הרבה יותר מזה.. גם מתאפיין בהרבה שבירות מהקצב, הרבה פעמים שירים ארוכים, קיצר איכות. להקות: king crimsone , genesis , kansas , yes , elp , camel . אם תרצה המלצות מפורטות - בכייף. רוק סימפוני: כמו רוק אינסטרומנטלי, אי אפשר להגיד על רוק שהוא סימפוני.. אתה יכול להגיד עליו שהוא סימפוני, אבל אין בדיוק סגנון כזה שבפני עצמו .. [ככה אני חושב לפחות, יש כאלה שיחלקו עליי] ובעיקרון התיאור "סימפוני" יותר נפוץ במטאל, ששם אפשר להשתמש בו כ-סאב ז'אנר [תת סגנון] ולהגיד למשל שהלהקה היא להקת "פאוור מטאל סימפונית" או משהו כזה .. אבל שוב, אני לא מאמין שאפשר להגיד על להקה שהיא "רוק סימפוני" או "מטאל סימפוני" בלבד, אלא כתיאור משני נוסף. רוק פסיכודלי: אני אתן לאנשים שיותר מבינים ממני בנושא לענות לך על זה.. רוק קלאסי: חח באמת שכבר אין לי כוח לתת חפירה גם כאן..זה להתחיל לכתוב על מזה למעשה המשמעות של המילה "קלאסי" וכאלה .. קיצר תרד מזה, אין בדיוק סגנון מוזיקלי כזה, אפשר להגיד נגיד על לד זפלין או הביטלס שזה רוק קלאסי, אבל זה לא סגנון מוזיקלי בדיוק, שכן יש הבדל דיי ענקי בין הביטלס ללד זפלין.. [בהגדרה הזאת אני לא הכי בטוח, ויש כאלה שיחלקו על דעתי, אבל שיהיה] רוקנרול: ראית את הסרט הישראלי "ספיחס"? נו , ברור שראית. קיצר הפרסי קורא שם למישהו " אלביס פרסלי" .. וזה בדיוק ה-ייצוג של רוקנ'רול, אלביס פרסלי. באמת שאני חושב שלא צריך לכתוב משהו מעבר לזה. קיצר, זהו, מקווה שלא טעיתי ושהניסוחים יצאו בסדר, בכל זאת שעה 1:15 בלילה ואני אחרי יום עמוס [ראיון עבודה, 3 שעות אצל מורה לתיפוף, קרוב ל5 שעות באוטובוס, ובקושי שעתיים שינה בלילה]