שאלה

k o d u

New member
שאלה

הכלב אוכל המון, אבל הוא נשאר רזה. מה זה יכול להיות? יש מצב שיש לו תולעים? מה צריך לעשות? תודה.

פרטים נוספים

אהלן מצטער, אבל קצת תאור של המקרה - גיל, מצב בריאותי, גזע, מחלות בעבר, איזה אוכל, איך ומתי טופל למשהו.... משהו?! קשה להתייחס בלי הפרטים הבסיסיים צירפתי דוגמה של מקרה מפורט יותר ואני מאד אשמח לנסות לעזור אם תוסיפו נתונים

k o d u

New member
אמממ...הכלב מעורב,

הוא במצב בריאותי מצוין (משחק, רץ, משתולל והכל), הוא בן שנה וחצי. לא ידוע על מחלה כלשהי בעבר, שוב הוא כלב מאוד חזק ובריא, הוא אוכל בונזו. הוא גם לא מראה סימני חולשה או משהו כזה הוא פשוט אוכל מלא ונשאר שלד... עוד משהו?

יש גם אנשים שאוכלים המון

ונשארים רזים. זה יכול להיות פשוט עניין של מבנה גוף ודרישות אנרגטיות נורמליות. ומה זה המון? אם הוא כזה גדול, אולי הוא צריך יותר? צריך לבדוק את זה בצורה מסודרת - אני מציע לשקול אותו ולצרף תמונה שלו, ונעשה חישוב קטן של הדרישות האנרגטיות שלו. אם אתה רוצה לגרום לו לעלות במשקל, אפשר לתת לתקופה מזון עשיר ואיכותי יותר, כמו מזון גורים או מזון שמיועד לכלבים פעילים. אם ננסה כמו שצריך ועדיין הוא לא יעלה במשקל (ואם הוא לא פשוט במבנה גוף רזה נורמלי) אז אולי יש מחלה כלשהי, אבל כמו שמתואר כאן זה נמשע פחות סביר

ella100

New member
כמה הוא שוקל?מה משקל מנת הבונזו ?

באיזה משקל הוא הגיע אליך? האם זה משקל סטטי או היתה ירידה? והאם מנת הבונזו הניתנת לו היא לפי משקל? וברור שכלב גדול אוכל יותר מפינצ'ר ופקינז ביחד.

k o d u

New member
תקשיבו...אין לי נתונים מדעי'ים,

זה הכלב של חבר שלי, הוא פשוט שם לב בזמן האחרון שהכלב אוכל יותר מכרגיל אבל נשאר שלד (והוא לא אמור להראות ככה, הוא לא מהגזעים הדקיקים). הוא לא שקל אותו "לפני/אחרי", הוא גם לא שוקל לו את האוכל, הוא פשוט שם לב שהכלב אוכל ונשאר רזה כמו מת. זהו...זה כל הסיפור בעיקרון. לא ידעתי שזה י'הי'ה פרויקט לנסות לזהות את הבעי'ה. תודה רבה רבה לכולכם על העזרה בכל אופן. שבוע טוב

למעלה