שאלה

naturechild

New member
שאלה

אני אמנם בן 18 אבל בכל זאת מעוניין לדעת (בכל זאת זה חשוב) אולי בתת מודע אני מנסה לתכנן את חיי...(או מתי ההוללות צריכה להסתיים) באילו גילאים נשים יולדות - הכוונה לגיל שמומלץ וטבעי להן להריון ולא מלאכותי (אני יודע שיש גם בנות 40 אבל זו לא כוונתי) מקווה שאני בפורום הנכון...

הזוייה

New member
אוי אוי ראשי סחרחר עליי

בלבלת אותי עם כ"כ הרבה שאלות. רגע. סדר בבקשה: בן 18 היקר שלום ונעים מאד. – ההוללות מתחילה בבציר הענבים, לוקחים יין הילולים ורוקדים בשדות. אל תתכנן את חייך השתגעת? לך תלביש חולצת פייטים, תעפעף לבתולות, תתבשם בריח מטהר אוויר ותתחיל לחיות איש צעיר. נשים יכולת ללדת ברגע שהחלה להם הווסת הראשונה, גיל 11.12 וכו'. בדור ה 2000 האישה החדשה יצאה לשוק, קרייריסטית, מאותגרת שיכולה ללדת גם בגיל 50 החיים הם שוק חשמלי, הם בחירה ולא משהו דטרמיניסטי אם נחפש משהו צפוי ובטוח לא נוכל להיות יצירתיים, שום דבר אינו מושלם בהם למרבה האירוניה.אני משערת שסוד ההצלחה למתכון הוא לתת פוש כל הזמן מעצמנו להיות פתוחים, יצירתיים, לעסוק ברגע הנתון ולא במה שיהיה. כי הם, החיים, עוברים מהר מידי בזמן שאנחנו עסוקים בתוכניות אחרות. (כה אמר ג'ון לנון). תהנה מהרגע.

בואנה היה איזה ספר שאחת

הדמויות אמרה ראשי סחרחר עליי משהו צרפתי נדמה לי

הזוייה

New member
אתה טועה

זו מישל המתערטלת, בסשן מדהים על סט כשארבעה גברים רוכנים עליה והיא עושה טוטא-לה- קרה.

naturechild

New member
...אבל אולי בכל זאת הרי אני שאלתי

ברצינות ואני לא רוצה להיות בור...

וכאן פורום של סקס

לאנשים שלא רוצים לחשוב על נושאים מדכאים כמו להכנס להריון... אולי תקפוץ לאיזה פורום רפואי? עד כמה שאני יודע אין גיל סופי מדויק, יש רק עקומות סטטיסטיות. זה תלוי בבריאות שלה, בנטיה הגנטית לכל מני דברים, וכולי. ככל שהגיל מבוגר יותר יש יותר סיכוי לסיבוכים בהריון עצמו ולבעיות גנטיות כמו תסמונת דאון. ככלל שנות ה20 נחשבות ל"הכי בריאות".

אני לא חושבת שיש גיל כולל כזה.

זה תלוי בהתפתחות הנשית והגופנית של כל אישה. בכל מקרה,אני חושבת שזה שגוי לתכנן על פי זה את חייך ואת סיום תקופת ההוללות. אם אני אגיד לך שזה גיל 21 אז תפסיק להתהולל לפני שזה מרגיש לך שאתה מוכן להתחייב? אם אגיד לך שזה 50 תחיה את רוב חייך ללא קשר אינטימי? טווח הגילאים הולך ועולה עם השנים ואני מאמינה שאתה צריך ללכת עם התחושות שלך ופחות עם הביולוגיה.

למעלה