שאלה...

Chilli1212

New member
שאלה...

אני ממש לא מבינה בתחום... אני אשמח אם תוכלו לעזור לי. טוב, לפני כמה זמן בא אלינו לביתספר מישהו שעוסק בטלפתיה, אח"כ הלכתי אליו ושאלתי איך אני יכולה להתחיל, הוא אמר לי להתאמן עם טלפתיה. מאז יצא לי להתאמן כמה פעמים. בזמן האחרון כל מי שמתקשר אליי אני יודעת מי זה. (ולא, אין לי שיחה מזוהה) זאת טלפתיה או צירוף מקרים? (למרות שאני לא כ"כ מאמינה בצירופי מקרים.)

Chilli1212

New member
עוד שאלה...

אני יכולה לקבל מסן של מישהו שמבין בקריאת מחשבות ורוצה לשוחח עמי? (הו. שפה גבוהה הו.)

PurpleFilth

New member
וואו.

סליחה על גסות הרוח שבניסוח השאלה שלי, אבל מה בחור שמתעסק בטלפתיה עושה בבתי ספר? כלומר, באמת, מה הוא בא לעשות בדיוק? חוצמזה: איך את מתאמנת? זה לפי מה שהוא אמר לך לעשות?

Chilli1212

New member
מממ.. ככה:

היה יום אמנויות, הוא הרים טוש באוויר, והוא ביקש מכמה חברות שלי לכתוב כמה דברים על הלוח (העיניים שלו היו מכוסות עם כמה מטפחות) והוא פשוט אמר להן מה הן כתבו, הוא גם אמר שהוא שלט במוח של ילדה. הוא עשה ממש הרבה דברים מדהימים. הוא אמר לי ללכת לרחוב, ולדמיין למשל מישהו עם כלב ומזוודה, ככל שאני אתאמן יותר מספר הטעויות ירדו. אתה מתעסק גם בתחום הזה? אם כן, אתה מעוניין לדבר איתי על זה במסן או משהו? >_<

neophile

New member
שליטה במחשבות היא דבר נפוץ בבתי ספר

ככה שזה לא עד כדי כך מפתיע מה את רוצה? שיגידו לך שאת מגניבה? לכל בני האדם יש יכולת טלפתית כמו הקשר בין אמא והצאצאים שלה .

Swicca

New member
Yeah, hello again.. >>

And she just asked a simple question. No need to be so rude. Anyway, (and Im hoping she understands english ^^) Its either a coincidence or not. Apparently the way to distinguish is if its really something that happanes a lot or an isolated occasion. Think about it this way.. a coicedence is when its 50/50, when your odds are 50/70 then probably there is something there. :) And I cant say I really focused on such a thing that much but Id love to hear what that person tolled you to do and such, sounds intresting.

גל סופר

New member
ואיך אפשר לקבוע שזה טלפתיה?

יש קסמי מנטליזם נהדרים שמשיגים את אותה התוצאה... בכל אופן, זה שהוא אמר שהוא "עושה טלפתיה" לא אומר שהוא באמת עושה זאת. גם "שליטה על מוח של הילדה" נשמע יותר כמו פרזנטציה מוזרה של הקסמים שועשים קוסמי מנטליזם מהסוג הזול... גל

neophile

New member
הנושא של טלפתיה נגוע במיסטיקה

נשמע לי כמו טלפתיה גם היכולת של אנשי מכירות למכור לאנשים דברים שהם לא צריכים ורוצים היא סוג של יכולת טלפתית ,או של פוליטיקאים שמשכנעים אותך שהם יודעים מה טוב בשבילך. לדעתי מתייחסים לטלפתיה בהגזמה...יותר מדי מיסטיקה זה לא עד כדי כך נדיר ההבדל בין אנשי מכירות לאנשים בעלי יכולת טלפתית "מובהקת" שאנשי מכירות משתמשים בדיבור בעוד אדם בעל יכולת טלפתית מובהקת לא זקוק לדיבור ...

גל סופר

New member
ולי זה עדיין נשמע כמו מנטליסט זול

ע"ע אורי גלר, נמרוד הראל וכו'... גל.

גל סופר

New member
תיקון טעות

תוריד את נמרוד הראל מהרשימה, הוא מודה בהיותו מנטליסט מה שלא הופך אותו לזול...

neophile

New member
טריקים פסיכולוגים?

אתה יכול להביא דוגמאות? האם יכול להיות שאתה מתכוון לתקשורת לא-מילולית?

גל סופר

New member
אני יכול להביא דוגמא

בקש ממישהו לבחור צורה אחת מקלפי המשחק בשעה שאתה נוגע במקום בו אמור להיות הלב שלך- כשהוא לא שם לב כמובן ובצורה לא מוגזמת. הוא יבחר את הצורה לב מן הסתם... גל.

neophile

New member
אז יש לו כוחות

למה להאמין בחצי מילה ממה שהוא אומר? גם לפולטיקאים יש כוחות והשקרים שהם מפריכים נוצרו על ידם.

Jerald_Admonds

New member
למה לא להאמין?

זה שיש או איו לו יכולות כאלו או אחרות לא קשור לעצם העובדה שאפשר לעבוד על התת מודע גם ללא אמצעים "מאגיים".

neophile

New member
ההצגה של נמרוד הראל

היא של מודעות מפותחת. "להאמין בדבר מבלי שיש לך את ההוכחות זה בעיני דבר מאוד מסוכן. להאמין בעצמך זה דבר טוב, אבל כשמתחילים להאמין באנשים אחרים או בדברים שמחוצה לך, האמונה הזאת מגיעה ממקום חלש והיא מבטלת את האני. מעולם לא נתקלתי במיסטיקה שאין מאחוריה שרלטנות או הונאה עצמית. המיסטיקה מטמטמת אנשים, גורמת להם להיתקע." זה נכון מאוד הפאראדיגמה הראשונה היא שהאדם הוא מיקרוקוסמוס כל dabbler בתורת הנסתר שמתעלם מכך או שלא מתעמק בכך ,מודט על כך ותוהה על כך לא יגיע רחוק וללא ספק ניתן לכנות את התענינותו אקדמית בלבד. בור יחשוב שבדברי אני מתכוון לכך ש"כל היקום סובב סביבי" אך אין זה יכול להיות רחוק יותר מן האמת. בכך שאני מכיר את עצמי בתור מיקרוקוסמוס ,עצמי מגלה את מקומו של האני. כל עוסק בתורת הנסתר שנותן למיסטיקה לשלוט בחייו עד מהרה ימצא את עצמו קורבן של הקטה... שזה נסיון מאוד מעשיר, אבל לא כל אחד בנוי בשביל להתמודד איתו במודעות מלאה. מכאן אפשר להסיק ללא ספק שחוסר מודעות הוא הגורם הראשי לכך שבני אדם כלכך נתונים ל"עבודה בעיניים".

למעלה