שאלה

gunreddy

New member
שאלה

מישהו יודע איפה אפשר להשיג בארץ את the piper... ואת ...Saucerful ???

Gigolo Aunt

New member
מכל חנות דיסקים לפעמים

אין להם במלאי אז צריך להזמין. תנסה באוזן השלישית נראה לי שהם הכי זולים

ח ל ו ן

New member
הם דווקא יחסית יקרים

פשוט יש להם מבחר גדול, התו השמיני, דיסק קלאב וצליל יותר זולים

angela12

New member
אני ראיתי

את דה פייפר אט דה גייטס אוף דאון [לא מקצרת
] בצליל חולון ובטאוואר רקורדס בקניון הזהב. אותי יותר מעניין מאיפה ניתן להשיג את דה מדקאפ לאפס, לא מצאתי בשומקום :-O

Anuerysm

New member
אם מדובר בדיסקים

אני קניתי את סאוסרפול באוזן השלישית בשינקין

FunkyMonk

New member
ב"קצת אחרת"

יש את כל האלבומים שלהם (גם את המד קאפס לאפס של בארט). אני קניתי שם את פייפר ואת סאוסרפול.

Anuerysm

New member
באמת שלא הייתי ממליץ

היא נחשבת לחנות מאוד יקרה יש הרבה חנויות יותר זולות שאני בטוח שתמצא גם שם כמו התו השמיני למשל שנמצאת בירושלים

FunkyMonk

New member
חחחח?

אני אישית קניתי שם 6 דיסקים ב-305 שקלים. חישוב מהיר יראה לך שזה משהו כמו 50 שקל לדיסק - הרבה? לא נראה לי. רוב האלבומים שם עולים 49 שקלים וחלקם מגיעים ל59, אם זה כפול/נדיר זה אף "עלול" להגיע ל-69. בכל מקרה, יש גם דיסק סנטר, אבל לפי הנסיון שלי לגבי סבנטיס ופרוג לקצת אחרת יש מבחר הרבה יותר טוב (למרות שהחנות מאד רעועה). מה שכן, *החולצות* שם יקרות. מאד.

Anuerysm

New member
חחחח?

האלבומים הכפולים שם נעים ברובם בין 100 ל140 אפילו האלבומים שכנראה קנית ב49 היו אך ורק במסגרת המבצע דובדבן במחיר מתוק כי כשאני ביקרתי שם המחירים היו הרבה יותר יקרים אבל לעומת זאת דיסק סנטר זאת חנות נהדרת וזולה מאוד!!

FunkyMonk

New member
דובדבן?

ממש לא. דיסק סנטר נהדרים, אבל יש כמה דברים יותר "נדירים" שאין אצלם. (סטייל "Starless and Bible Black" שלא מצאתי, "The Cheerful Insanity of Giles, Giles, and Fripp".) בכל מקרה אני כמובן בודק איפה יותר זול, לפני שאני קונה. שוב פעם: דיסק סנטר נהדרים, ובטח שיותר זולים מקצת אחרת (אני לא בטוח שיש יותר זולים מהם), אבל קצת אחרת זו פשוט חנות שמתעסקת ספציפית בלהקות האלה, ויש בה דברים "קצת אחרים".

FunkyMonk

New member
*תיקון למחירים שלי

רוב הדיסקים - 49 הקצת יותר יקרים - 69 והכפולים והיותר נדירים - 89 טעות לגבי המחירים שנתתי בהודעה הקודמת שלי. בכל מקרה - אלו היו המחירים שאני ראיתי שם. לא ראיתי שם אף לא דיסק אחד מעל 100 ש"ח.

Anuerysm

New member
תלוי מתי חיפשת

ההפצה של STARLESS הופסקה וככה גם רוב אלבומי קרימזון (למעט הקורט שעליו חברה כלשהיא לקחה אחריות) אז אם חיפשת קודם בדיסק סנטר ואז בצליל אני מופתע אבל אם לא אז הנה ההסבר ואני רוצה שתראה לי שPULSE של פינק פלויד או THE SONG REMAINS THE SAME של זפלין עולים שם פחות מ120

FunkyMonk

New member
את האמת

לא אני חיפשתי, ביקשתי ממישהו (נאמר לי שאין בנמצא). מוזר, אם אתה אומר שהפסיקו את ההפצה שלהם... לפי מה שאני ידעתי הפסיקו רק את אין דה קורט - וגם אותו חברה פרטית מפיצה.. תאמת שפעם אחרונה שהייתי שם הייתה בדצמבר האחרון.. די ממזמן..

kalista

New member
את דיסק סנטר

אני מכירה ואוהבת... וגם את האוזן השלישית שהיא גם חנות זולה (רוב הזמן) ואפשר למצוא מדי פעם גם משומשים...

da1boy

New member
תקני בדיסק סנטר

יש שם מבצע על כל הקטלוג של פינק פלויד של 2 אלבומים במאה ש"ח... ויש שם גם את המאד קאפ למי ששאל.... בדיסק סנטר יש מבחר ע-צ-ו-ם ומחירים נהדרים... החנות מומלצת בחום!

למעלה