שאלה

DoRiNuS sMiNiA

New member
אדית חצור בכבודה ובעצמה../images/Emo9.gif

המקסימולה שיש לה אחוזים על שהותי במגמת התיאטרון
דברי איתי לגבי הסופשנה

Farooq

New member
שאלה לסובייקטיבים בלבד.

הרי שכל אחד יגיד את השחקן הטוב שנראה על עיניו כהכי טוב מבחינת הערצה ורצון שהוא יהיה הכי טוב. אבל אם באמת להסתכל על סצינות קשות לביצוע, ומול פיתוח הדמות בצורה מצוינת זה בוודאי - ידידיה ויטל, הילי ילון, ודון לני גבאי.

זו דעתך בלבד.

אני חושב (בלי כוונה להעליב) שהילי לא שחקנית כ"כ טובה. לדעתי. (ולא לתקוף אותי בעצבים) וגם דון. לא היו לא ה-רבה סצנות קשות לביצוע. וגם אם היו לה, לדעתי הן היו בסדר. וידידיה הוא לכל הדעות שחקן מדהים. אני חושב שהשחקנים הכי טובים מבין השמינייה הם עדי הימלבלוי וידידיה ויטל. כי נטשה, אותה עדי מגלמת בשמינייה, שונה לגמרי למשל מליאן, הדמות שעדי מגלמת ב"אלופה". יכול להיות שיש שחקנים שאני לא יודע עד כמה הם מוכשרים במשחק, כי לא ממש ראינו אותם בסצנות שהולמות את כישוריהם. [למשל שירה וילנסקי ואבי קורניק, המגלמים את מיקה ואבי- הדמויות שגיורא מתעלל בהם תסריטאית
]

../images/Emo45.gif מסכימה עם כל מילה!

הילי שחקנית מדהימה בעיני. בחיים לא הייתי מגדירה את המשחק שלה ושל דון כ-"בסדר". אבל שוב זו דעתך....

נעמקה19

New member
אני מסכימה עם יובל,

זוהי דעתך בלבד. לפי דעתי למשל, אדית חצור שחקנית מדהימה ומוכשרת מאד יותר משאר השחקנים שם. D:

נעמקה19

New member
נכון D:

למרות שבקשר לטל מוסרי אני קצת פחות מסכימה. בעונה הראשונה הוא שיחק יותר טוב לדעתי.

chen010189

New member
גם ליאת ביין ואדית חצור

שחקניות מעולות, וזה ממש לא קשור מבחינתי לסצינות קשות\לא קשות לביצוע. אם אתה יודע לשחק יראו את זה בכל מצב ואם לא - אז לא. משפט שאמא שלי אמרה לי אחרי שקיבלתי פירגון על המשחק שלי בהצגה ששיחקתי בה. האמנם אמא שלי לא מבינה גדולה בתחום אבל אני חושבת שהמשפט הזה נכון.

chen010189

New member
תני לו ללכתתתתתתתתתתתתתתת

כדי שהוא יוכל בסוף לחזוררררררררררררררררר MCמנצור: תאמיני לי בובה הוא לא יחזוררררר

למעלה