שאלה >>

Coldplayist

New member
שאלה >>

מישהו יודע לנגן את Don't Panic בפסנתר? או ניסה? אני חייב לציין שזה יוצא ממש יפה עם המנגינה ביד ימין.

jony543

New member
בהופעות יש שם אורגן....

וויל מנגן עליו... יוצא יפה באמת
אני ינסה את זה... אם אני יצליח לעשות משו על פסנתר עם 2 ידיים [מסובך
]

Coldplayist

New member
אני מנגן את זה, בגלל זה גם אני יודע

בגלל זה גם אני יודע שזה יפה. ולמה אתה לא מצליח לנגן כביכול משהו עם שתי ידיים?

jony543

New member
פשוט אני לא רגיל....

אני מנגן על גיטרה... נדיר שאני נוגע בפסנתר... מה שאני כן יכול לנגן ב-2 ידיים זה סיינטיסט כי זה ממש קל. אבל קלוקס קשה לי אם 2 ידיים יעני אני מתחרבש אז אני עושה רק תריף של יד ימין בלי האקורדים ביד שמאל

Coldplayist

New member
אהה... כל אחד והכלי שלו ../images/Emo163.gif

אף על פי שזה נשמע לא טוב

יש תסרטון הזה בגוגל../images/Emo175.gif../images/Emo216.gif

של איש שמלמד איך לנגן על פסנתר את קלוקס וזה נראה ממש קל שהוא עושה את זה.. אם תרצה אני אביא לך קישור אפילו שזה טיפשה טיפשי ללמוד לנגן על פסנתר דרך סרטון במחשב..

Coldplayist

New member
ראיתי את הסרטון הזה

סתם איש אומלל שמחפש אנשים שיראו אותו בסרטון באינטרנט. והוא מדבר הרבה מדי ככה שקצת קשה להבין מה הוא רוצה ממך

Coldplayist

New member
בקשר לדה סיינטינסט...

ראיתי איזה סרטון ב-You Tube של איזה בחורצ'יק אחד שניגן the scientist עכשיו אפילו הוא לא ניגן את המנגינה, סתם את הליווי בפסנתר ואז בעצם הנגינה אני רואה אותו מעביר דף... WTF... כל השיר חוזר על עצמו עם אותם ארבעה אקורדים... מבדר ביותר

jony543

New member
ניסיתי.... ניד הלפ

אז לפני שיצאתי היום ככה ניסיתי ולא ממש הבנתי איך אני עושה אקרודים שם? רק 3 תווים של האקורד? כי למשל באקורד AM בגיטרה אני פורט על התו מי ב-2 מיתרים וגם על התו לה ב-2 מיתרים. רק דו אני פורט במיתר אחד. כלומר סה"כ חמישה תווים פרטתי וזה יוצא יפה. בפסנתר אני עושה רק שלושה? או גם חמישה? ועוד דבר אני אמור ללחוץ על האקורד ולהשאיר את היד עד לאקורד הבא או "לפרוט" יעני ללחוץ עליו כמה פעמים כמו בגיטרה...? תודה

Coldplayist

New member
אמממ אז ככה

כשאתה רוצה לעשות למשל את האקורד Am, אז אתה פשוט לוחץ על: לה, דו ומי. ולגבי הלחיצות: אתה יכול לעשות איך שבא לך. בשיר הזה למשל אפשר לדמות בעזרת הלחיצות את הגיטרה, את הקצב. הכל לפי רצונך.

Coldplayist

New member
ובקשר ל"לפרוט" >>

אני דווקא רואה ב"פריטה" בפסנתר יותר בכיוון של ניגון על אקורד מסוים. תשאל מישהו שניגן למשל קלוקס. כי בקלוקס יש שלושה אקורדים (Eb, Bbm, Fm) וכל מה שבעצם עושים ביד ימין זה "לנגן" עליהם או "לפרוט" עליהם

jony543

New member
אוקיי

תודה כן את קלוקס אני יודע שזה האקורדים האלה הבעיה שאני עושה אותם ביד ימין אבל לא מצליח לשלב עם יד שמאל עכשיו בדונט פאניק גם עושים פירוק אקורדים כזה? לא נראה לי ... חשבתי לנגן את האקרוד וביד השניה לנגן את הליריקס?

Coldplayist

New member
על איזה פירוק אתה מדבר?

וכן, ביד ימין מנגנים את המנגינה \ מילים

למעלה