שאלה....

גיל גיל

New member
לחצתי ואהבתי!!!

רק שאלה אחת קטנה... לא נראה לך קיצוני לכתוב שלביישנים אין תקווה בעולמנו? אני מאמין שלכל אחד יש תקווה בעולם, לא משנות תכונותיו, גובהו, יופיו, וכו´. מה שצריך זה רק למצוא את הפינה שמתאימה לך ולאהוב אותה! אם האדם ביישן ונוח לו עם זה, מה טוב! אם הוא ביישן ורע לו עם זה, זה כבר סיפור אחר...

bigfish

New member
גילגיל יקר...

אני מבין את שאלתך לכל אחד יש תקוה בעולמנו כל עוד הוא מרשה לעצמו להתפתח. תחילת ההתפתחות ב*קבלה* של האני, ה"עצמי" בכאן ובעכשיו. זאת אומרת, אם אני ביישן ופחדן, עליי ללמוד *לקבל* את עצמי כביישן ופחדן תחילה. לקבל ו*לאהוב* את עצמי אפילו שאני ביישן ופחדן. כשעושים בדיקה מעמיקה, מגלים שהפחדנות ןהבושה היא תכונה שלא נולדנו איתה, אלא תכונה ש"הלבישו" עלינו כל החכמים בסביבה. ז.א.>>>"תכונה נרכשת"<<< אז נכון שהשלב הראשון הוא ללמוד לקבל את עצמי ולאהוב את עצמי כביישן וכפחדן... (וזו יכולה להיות משימה לא קלה בכלל!) השלב השני הוא ללמוד *לוותר* על הביישנות ועל הפחדים. שלב זה קורה לאחר שמגיעים לתובנה שהביישנות והפחדנות שחוויתי כל ימי חיי היו בסה"כ אמצעי-הגנה לגונן על עצמי כנגד עולם מש-שוג*ע. אני מסכים איתך שחשוב מאוד להדגיש את העובדה שהשלב הראשון הוא "קבלה עצמית" ו"אהבה עצמית." אלו הם דברים נהדרים ומלאי-עוצמה! אבל, עניינית, בסופו של דבר הביישן-פחדן ייאלץ לוותר על תכונותיו אלו (שהם ממילא לא שלו!) על-מנת שיוכל להתפתח בעולם ולממש את ייעודו (כי, ידידי, העולם א-כ-ז-ר וחסר רחמים כלפי ביישנים ופחדנים, ותאמין לי--> אני יודע על מה אני מדבר!) מודה לך על ההזדמנות להשתתף בפורום זה, (חיוך) bigfish

no-a-m

New member
מגיע לך לחות בבטחון ובשמחה

אני מאוד מעריכה אותך על השיתוף ברגשותיך ועל היוזמה לפנות לעזרה , אכן מגיע לך לחוות את העוצה שבש בטוח בטוח יש בך ומשום מה היא מכונסת בין השכבות והקליפות, אתה בחור צעיר וכל החיים לפניך, מגיע לך לחיות בשמחה ובבטחון. מנסיוני בעבודה עם מבוגרים המגלים את העצמה והאוצר הטמון בהם , איןשמחה גדולה מזו. בהצלחה

no-a-m

New member
מגיע לך לחיות באושר בבטחון ובשמשחה

ני מאוד מעריכה אותך על השיתוף ףברגשותיך ועל היוזמה לפנות לפורום לייעוץ ועזרה,, בחור צעיר, כל החיים עוד לפניך , אתה לא צריך ךממש להשתנות, יש בך את השמחה הבטחון והאהבה, רק משום מה הם חבויים להם אי שם מתחת לקליפות וכמה שכבות, מנסיוני בעבודה עם מבוגרים ממך, ברגע שמסירים קצת את האבק, וקצת מבריקים, מגלים את האוצר הזוהר, אז אם אתה כל רוצה , ויוזם,ם קח את עצמך וקדימה לעבודה מגיע לך לחיות בשמחה ובאהבה בהצלחה

no-a-m

New member
תקלה טכנית

בשל תקלה טכנית אצלי , נראה היה לי שהקובץ לא נשלח , אז שיהיה בהצלחה בכל מקרה

למעלה