שאלה

שאלה

1 מי זה ספיקק והאם הוא משתתף באחד הסרטים של אקסמן הוא משתתתף ומההכוח שלו? 2 מי זה מהרעים שמוציא אש ובאיזה סרט של אקסמן הוא משתתף? \3 האם מורף משתתף באחד הסרטים? והאם שם הוא טוב.ץ.? 4מי זו הילדה שעוברת בקירות? 5מי הזוגות בסרט ה3 ? 6 מי זה יוצאין\ם לו דברים כמו קוצים מהפנים והוא רע?

Evil Beast

New member
אהה

1.ספייק השתתף בסדרה המצוירת השניה של אקסמן(אקסמן:אבולושן). הכוחות שלו הן בעצם להוציא מין זיזים, ספייקים, מהגוב שלו, ולירות אותם בעוצמה. הוא בערך הופיע בסרט השלישי. 2. פיירו. הוא הופיע בשני ובשלישי, והופעה קטנה בראשון. 3.לא. 4.קיטי פרייד. שאדוקאט. דמות מאוד מפורסמת בקומיקס. אבל בסדרה הראשונה ובסרטים(לא כולל השלישי) די התייחסו אליה בשוליות גמורה, ואפילו לא התייחסו אליה. 5.אייסמן ורוג. ג'ין וסייק. 6. קווייל בעיקרון. אבל בסרט קראו לו ספייק. מה שלא נכון.

Aeon

New member
יש לך טעות

שאלה השישית: ל"קוויל" קראו בסרט קיד אומגה (Kid Omega) תסתכל למטה ברשימת התפקידים שהוא שיחק.

Evil Beast

New member
קיד אומגה

היה בעצם "אומגה רד". שוב, שם לא נכון, כוח לא נכון.

Aeon

New member
OK

אז תן לי להבין,יוצרי הסרט לא התכוונו לקיד אומגה
אלא לאומגה רד

Evil Beast

New member
בערך.

לקיד אומגה יש כוחות אחרים לגמרי. משהו עם מוחות וכו'. והגרסא של הסרט לאומגה רד, היא יותר כמו ספייק. אבל קראו לו קיד אומגה. בילבלו שם הכל
. גם לא הסבירו למה הוא תקף את וולברין.

Artoo Detoo

New member
מה זאת אומרת למה הוא תקף אותו?

כי הוא הרי פלש למחנה של האחווה! זה לא מובן?

spidey 82

New member
לא, זה לא מובן.

הוא צריך ללמוד שאלימות היא לא הפיתרון לכל דבר. הוא היה יכול להזמין את וולבי לבירה ולהסביר לו שאסור היה לו לפלוש למחנה ולמה המטרה של האחווה צודקת. ניתן לפתור סכסוכים גם ללא אלימות, אתה יודע.

Evil Beast

New member
פף. לשניכם.

הוא לא "פרץ". הוא התגנב לשם במטרה לראות את ג'ין ולדבר איתה. זה שיש לו טפרים, לא אומר שהוא בא במטרה להלחם! לא אשמתו שהוא כלי נשק מהלך~! בקיצור, הוא לא בא להלחם.

El ad

New member
למה החלטת שזה היה אומגה רד??

על סמך שלא היו לו את הכוחות של קיד אומגה? לאומגה רד הוא בטוח לא דומה, וגם את הכוחות שלו אין לו. גם קאליסטו של הסרט לא דומה כהוא זה לקאליסטו מהקומיקסים, אבל ככה עשו אותה. אומגה רד היא דמות פופולרית מדי מכדי שיעוותו אותה ככה. מה שלא ניתן לומר על קיד אומגה, שעד לפני כמה ימים בכלל לא ידעתי שהוא קיים. אז אם כתוב בקרדיטים שזה קיד אומגה, אני אתן להם להנות מהספק.

Evil Beast

New member
אבל....

כשצילמו את הסרט, אמרו שלוולברין יהיה קרב עם אומגה רד. הם כמעט הצליחו ליצור את אומגה רד. אם במקום קוצים, זה היה זרועות מתכת, ובמקום פקיסטני היה רוסי.

El ad

New member
אבל האם כשסיימו לצלם את הסרט

אמרו שהיה לו קרב עם אומגה רד, או שזה היה רק התכנון באותו הזמן? ובמילים אחרות, איזה שם מופיע בסוף בקרדיטים? ובכל מקרה, אם יש שני דברים שממש מאפיינים את אומגה רד זה להיות רוסי ולהיות אדום. הדמות בסרט לא היתה לא זה ולא זה. לקרוא לדמות ההיא אומגה רד זה שקול מבחינתי להפוך את קולוסוס לערבי או יפני, ואת סטורם לשוודית. ואם בכל זאת יוצרי הסרט יתעקשו שזו הגרסה שלהם לאומגה רד (מה שאני בספק), אז כל טיפת הערכה שהיתה לי אליהם, והאמת, אין כזה הרבה, תתנדף אל ה-N-Zone.

Evil Beast

New member
טוב.

אני עדיין חושב שזה הגרסא של הסרט של אומגה רד. אני לא אומר שזה היה טוב. אני אומר שהם בילבלו שם הכל. ספייק=קוויל קיד אומגה=אומגהרד=ספייק!

Artoo Detoo

New member
אני לא יודע אם שמתם לב אבל על

הכובע שלו הייתה האות אומגה בקטן, היה אפשר לראות את זה רק שהוא מת, שהראו את הראש שלו מקרוב.

El ad

New member
אז מה זה אומר?

זה לא סותר את זה שסביר יותר שהוא אומגה קיד מאשר אומגה רד.

Artoo Detoo

New member
בוא נסדר כאן קצת את העניינים

תשובה לשאלה 1 ו-6 - ספייק הופיע לראשונה בסדרה המצויירת אקסמן אבולושן (או בעברית אקסמן הדור הבא) הוא מסוגל להוציא קוצים מהגוף שלו. הוא הופיע בסרט השלישי, בהתחלה אמרו ששמו בסרט יהיה קוויל ואחר כך קיד אומגה (שזו דמות שקיימת בקומיקסים). מה שעושה את זה לא ברור זה שלא הזכירו את השם שלו אפילו פעם אחת בסרט. וזה לא אומגה רד (זה שנלחם נגד וולברין ביער וירה מאין שורשים מהידיים). 2. לנבל ששולט באש (רק אם יש לו מקור אש) קוראים פיירו (פירומאניה זו מחלת נפש שמישהו אוהב לשחק באש ולגרום לשריפות, ככל הנראה הוא כזה). הוא הופיע בסרט הראשון בתפקיד קטן מאוד, בסרט השני היה לו תפקיד הרבה יותר גדול כתלמיד בבית הספר. ובסרט השלישי הוא הצטרף לאחווה של מגנטו. 3. מורף לא מופיע באף אחד מהסרטים. 4. לילדה שעוברת דרך קירות קוראים קיטי פרייד (שאדווקט), בסרטים הקודמים היו תפקידים מאוד קטנים, כמו שהיה לפיירו בראשון. בסרט השלישי היא הפכה מתלמידת בית ספר רגילה לאקסמנית והתפקיד שלה נהיה הרבה יותר גדול. 5. אין ממש זוגות רציניים בסרט, כל זוג שאני יזכיר עכשיו קרה איזה משהו באמצע... ג'ין וסייקלופס - ונחשו למה. רוג ואייסמן - פעם כן פעם לא. אייסמן וקיטי - משהו זמני של אייסמן, היה משעמם לו.

spidey 82

New member
אייסמן וקיטי מעולם לא היו יחד.

הייתה ביניהם נשיקה? מחווה רומנטית כלשהי? כל מה שנראה זה קשר ידידותי קרוב, יתכן שקיטי מאוהבת בו, אך לא מעבר לזה. רוג ראתה זאת כהתפתחות של קשר רומנטי, כמו מרבית הצופים.

למעלה