שאלה

skelor

New member
שאלה

מישהו מכם מכיר איזה מישהו שעשה טסט ובאמצע קיבל ברקס+הזזת הגה(בו זמנית) ועבר..? אצלי הבוחן הזיז את ההגה ונתן ברקס כי לא היה מקום לעבור, זה היה בכביש דו-סיטרי והייתה משאית מולי והוא אמר לי שהייתי צריך לחכות בצד ולתת לה לעבור כי לא היה מקום לי ולמשאית. מה שכן, הוא נתן לי להמשיך לנהוג עוד איזה 6-7 דקות ככה ובסוף גם חנייה, שהייתה טובה דווקא. מה דעתכם? כן.. לא ?
תודה.

Krishi

New member
אני עברתי אחרי ברקס..

אבל הוא לא היה מוצדק.. בכל מקרה.. רוב הסיכויים שלא עברת.. אבל מחזיק לך אצבעות

מתן1002

New member
אין מצב.

מצטער לאכזב אותך אבל את הטסט הזה לא תעבור.. בכול אופן שיהיה בהצלחה בפעם הבאה

buda11

New member
תאמת

הכול יוכל להיות.. אבל אני אומר שלא עברת . שהיה בהצלחה :)

8-AN

New member
מה קרה לטסטים בימינו?

תוצאות לא בסביבות 4?

skelor

New member
עשיתי את הטסט רק בשעה

13:30, אז לא נראה לי שתוך כמה שעות יחזירו לי תשובות.. אנ'לא מבין למה לא עונים על המקום או כמה זמן אחרי הטסט? למה צריך לחכות כ"כ הרבה שעות, יום או יותר בזמן שאתה אוכל סרטים בקשר לטסט.. בכל מקרה כנראה שמחר בבוקר תהיה לי תשובה. לילה טוב

abcdcba

New member
אל תצפה למשהו

זה כמעט חסר סיכוי.. אם הטסטר שפוי אז הוא לא יעביר (אם הוא לא טעה- ומה שהוא אמר זה נכון- אז זה נחשבת לטעות מאד חמורה).

Krishi

New member
הסיבה שלא אומרים ישר

כדי שאיזה אחד חמום מוח לא ידקור את הטסטר על המקום. וזה כבר קרה.. כמה פעמים..

skelor

New member
אבל תראו עכשיו

אני רק רוצה לדעת כן או לא.. העניין הוא שעכשיו אנ'לא נרדם ומחר יש לי שעת אפס

Krishi

New member
תצטרך לחכות.. אין מה לעשות..

תגיד.. לא ביטלו את שעות ה-0 בכל בתי הספר לפני משהו כמו 5 שנים?

Benightedxx

New member
"ביטלו", במקום ב7 וחצי מגיעים ב7:45

וקוראים לזה שעה ראשונה.

adidas88

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

חחחחחחחחחחחחחח העיקר אצלנו שינו את השעה הראשונה ל8 ורבע... שיהיה יותר נוח מבחינת אוטובוסים
(וגם שאולי ככה תלמידים יפסיקו לאחר)

adidas88

New member
אני מכירה

מישהו בכה שלי כשהוא חזר מהטסט אמר-בטוח נכשלתי קיבלתי 2 נגיעות בהגה ו2 ברקסים.... אח"כ מסתבר שהוא עבר.... ופתאום הוא מכחיש והוא אומר שהוא קיבל ברקס אד אבל גם זה לא היה באשמתו ובלה בלה בלה אנחנו חושדים בשוחד שהטסטר קיבל אחרי הכל...הוא ניגש אחרי פחות ממינימום שיעורים והוא עשה קבלנות.... אבל מי אנחנו שנשפוט?? בכל מקרה לא נראה לי שעברת ...סורי

למעלה