שאלה

firstva

New member
שאלה

שלום אני מתכנת תופים בקיובייס דרך באטרי (ודווקא מרוצה מאוד למרות ששמעתי שהרבה לא מרוצים ממנו). הבנתי שבשביל שהתופים ישמעו טוב ואמיתיים אפשר לשחק עם הקיואים, זאת אומרת שהסנייר לא יהיה בדיוק על הביט, אלא פעם ממש קצת קדימה פעם ממש קצת אחורה, באופן אקראי. השאלה אם יש דרך להזיז את הצלילים אוטומטית ממש טיפה באופן אקראי, חוץ מאשר לעבור אחד אחד ולשנות אותו תודה אביאל

HeavenlyB

New member
כן

ב/ושמאןזק אתה יכול לבחור את אחוז התיקון שהוא ייעשה. אני לא ליד קיובייס כרגע, אבל תבדוק את תפריט ה-Quantize.

firstva

New member
בעיה

זהו שלא מדובר בתיקון, כי אני בונה את זה מהתחלה על הביט, אבל אחרי שאני משכפל את הלופ הייתי רוצה לשנות אותם באופן אקראי

HeavenlyB

New member
אוקיי, אז יש אפקט שעושה את זה

בערוץ המידי, גש ל-Inserts ובחר ב-Track FX. שם יש לך אפשרות ל-Random. בחר ב-Position, כוון את המינימום והמקסימום לפי הכמות שאתה רוצה וזהו.

kundara

New member
אין צורך

ברגע שעושים quantize לך ל quantize setup ושם יש כבר את ה random ושם קבע לו את גבולות הראנום. בתור אינסרט אפקט לא תיהיה לך אפשרות לפקח על זה, כי הראנדום יעשה בריל טיים במקום על האיריינג'.

HeavenlyB

New member
הראנדום שאתה מדבר עליו

עוזר רק כשהמקור לא בטיימינג. הראנדום הזה קובע את השינויים בניסיון התיקון. אבל אם התפקיד כבר בזמן, אז הוא לא יזיז אותו אל מחוץ לזמן. לפחות לא לפי מה שאני ניסיתי.

HeavenlyB

New member
האמת היא שהרבצתי למחשב

כמו שאומרים: מה שלא הולך בכח - הולך ביותר כח.

למעלה