שאלה מי יודע אולי איפה אני יכול למצוא תמילים של האלבום החדש?
ב ברנס1 New member 27/5/06 #6 ליתר דיוק אני הפכתי אותו למעפרה יש לכם בעיה אם זה ודבר שני אני לא ספר אתכם ואני לא חייב לכם כלום אז לכו כוס עמק
ליתר דיוק אני הפכתי אותו למעפרה יש לכם בעיה אם זה ודבר שני אני לא ספר אתכם ואני לא חייב לכם כלום אז לכו כוס עמק
מ מ ו מ ו ה פ ר ה New member 27/5/06 #8 ../images/Emo45.gif זאת הגישה../images/Emo6.gif :] אבל למה מעפרה??
מ מ ו מ ו ה פ ר ה New member 27/5/06 #10 חבל.... יש דברים יותר טובים לעשות מהם מעפרות.... מה רע בריצפה?
מ מ ו מ ו ה פ ר ה New member 27/5/06 #12 חחח.. אז כל נייר אחר חבל על חוברת אפילו הקופסא עצמה של הדיסק...
א אסי סרחנה בנשמה New member 28/5/06 #14 חחחחחחחחחחח סטסיה!../images/Emo194.gif שיעפר בחוץ למה בתוך הקופסא של הדיסק חחחחחחחחח
מ מ ו מ ו ה פ ר ה New member 28/5/06 #16 חעחעחעחעחע בטח בחוץ... אבל אם כבר הוא מעפר בתוך משהו מהדיסק אז שישתמש בקופסא... לא הבנתי כל כך למה מההתחילה הוא עיפר בתוך החוברת.... יש כל כך הרבה דברים יותר נוחים והגיוניים לעפר לתוכם...
חעחעחעחעחע בטח בחוץ... אבל אם כבר הוא מעפר בתוך משהו מהדיסק אז שישתמש בקופסא... לא הבנתי כל כך למה מההתחילה הוא עיפר בתוך החוברת.... יש כל כך הרבה דברים יותר נוחים והגיוניים לעפר לתוכם...